Bor İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi seçimi yapıldı. Köy muhtarlarının oy kullandığı encümen seçiminde ilk defa MHP li bir İl Genel Meclis Üyesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni oldu. 

Bor İlçe Kaymakamlık seçim toplantısına Bor İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz, Ak Parti'den Meclis Üyeleri Fahrettin Anıl, Ramazan Dokuz, Süleyman Yalçın, MHP'den meclis üyesi seçilen Cem Görgün, Birlik görevlileri Dursun Altundağ, İzzet Akgün ve köy muhtarları katıldı. 

HEP AK PARTİLİ ÜYELER SEÇİLİRKEN BU SEFER BİR MHP Lİ SEÇİLDİ. 

Toplantıda Bor Köyleri Hizmet Götürme Birliği için  Bor İlçesinden seçilen 3'ü Ak Parti ve 1 MHP'li İl Genel Meclis Üyelerinden 2'sinin Birlik Encümeni olarak seçilmesi gerekiyordu. Bor Köy Muhtarlarının oyu ile seçilen bu 2 encümen üyesinden birisi ilk defa MHP li oldu. MHP'li İl Genel Meclis Üyesi Cem Görgün, Ak Partili Süleyman Yalçın ile birlikte Birlik Encümenliğine seçildi. MHP'li Cem Görgün'ün seçilmesinin Cumhur ittifakı veya Parti kararı olmadığı doğrudan muhtarların tercihi olduğu öğrenildi. 

Bor Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısında 2019 Yılı Faaliyet raporları ve kesin hesabı görüşüldü ve kabul edildi. 2021 Yılı yatırım ve çalışma programı görüşülerek kabul edildi. 

 

Editör: TE Bilişim