Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da Genel Merkez ve İl Yönetiminin talepleri nedeni ile İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtti.  Uğur Zorlu'nun açıklamasında anlaşıldığı üzere, MHP Bor İlçe Başkanlığı 19 Ağustos 2023 gününde kongreye gidiyor ve İlçe Başkanı olarak da yıllardır partide çeşitli görevlerde bulunan Mustafa Tecimer ilçe başkanı olacak. 

Uğur Zorlu açıklamasında: "Bugün itibariyle Genel Merkeziminin ve İl Başkanımızın tensipleri ile Bor İlçe Başkanlığı görevim sona ermiştir. 19 Ağustos Cumartesi Günü yapılacak kongre de yeni ilçe başkanımız olarak Mustafa Tecimer Beyefendi uygun görülmüştür. Kendisine başarılar dilerim.

Görev sürem boyunca kırdığımız incittiğimiz yetişemediğimiz herkes hakkını helal etsin. Başta 4 yılı aşkındır görev yaptığım yönetim kurulu üyelerime, Belediye meclis üyelerime, teşekkürlerimi sunarım. Allah'a emanet olun"   dedi. 

Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

Uğur Zorlu'nun görevden ayrılması Belediye Başkanlığına MHP'den  aday olacağı şeklinde değerlendiriliyor. 

Birinci Fotoğraf: Uğur ZORLU

145444215_3709496235770187_6298696650026122530_n

İkinci Fotoğraf : Mustafa TECİMER

tecimer

Editör: Selim GÖKEL