Jandarma Havaya Ateş Atanlara Göz Açtırmıyor Jandarma Havaya Ateş Atanlara Göz Açtırmıyor

Niğde’nin Bor ilçesinde, hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik Bor ilçe emniyet ekiplerinin çalışmalarında toplam çalınan 10 adet motosiklet yakalanarak sahiplerine teslim edildi.

Asayiş olayları ile mücadele kapsamında meydana gelen motosiklet hırsızlığı olaylarına karşı Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 6 tanesi başka illerden Bor’a getirilen olmak üzere toplam 10 adet çalıntı motosiklet yakalanarak sahiplerine teslim edildi.
Yakalanan Plakasız, Motor ve Şase numarası kazınmış motosikletlerin Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğüne gönderilerek yaptırılan incelemeler neticesinde; Toplam 10 adet motosikletin çalıntı olduğu ve bu motosikletlerin çoğunluğunun farklı illerden çalınarak Bor İlçesine getirildiği öğrenildi.
Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü konu ile alakalı olarak “İlçemiz genelinde Huzur ve Güven ortamının sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadele ve olayların aydınlatılarak vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi çalışmalarımız hassasiyetle devam etmektedir.” açıklaması yaptı.

Editör: Selim GÖKEL