Niğde’nin Bor ilçesinde emniyet müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, bisiklet ve otodan hırsızlık olayları aydınlatılırken 2018 yılında meydana gelen oto hırsızlığı olayının şüphelileri 6 yıl sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş olayları ile mücadele kapsamında Fatih Mahallesinde meydana gelen evden bisiklet hırsızlığı olayı ile 2018 yılında Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen otodan hırsızlık olayı ile ilgili iki kişi yakalandı.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan parmak izi çalışmaları sonucu, şüpheli M.T. isimli şüpheli şahıs olduğu tespit edilerek yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Evden bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan saha araştırmaları ve kamera incelemeleri neticesinde ise şüpheli M.C.S. isimli şahıs yakalanarak hakkında adli işlemler başlatıldı.
Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İlçemiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadele çalışmalarımız hassasiyetle devam etmektedir” denildi.

Niğde’de zehir tacirlerine yönelik operasyon Niğde’de zehir tacirlerine yönelik operasyon

Editör: Selim GÖKEL