Bor Belediyesi İlçedeki okullarda bakım ve onarım ve asfaltlama işlerine devam ediyor. Başpınar İlköğretim Okulunun bahçesinin asfaltlanmasının ardından bahçenin bazı yerlerine parke döşemesi yapıldı.
 Göreve geldiği günden itibaren eğitime büyük destek veren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, 2010–2011 eğitim- öğretim yılı öncesi, ihtiyacı olan okulların fiziki problemlerini gidermeye devam ediyor.  Şu ana kadar birçok okulun fiziki şartlarını iyileştiren, geçtiğimiz eğitim yılı döneminde, birçok  okulu ziyaret eden Başkan Erat ’ın talimatıyla, ilçedeki bazı okullarda bakım ve onarım çalışması yapıldı.
Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Fen İşleri ve Park ve  Bahçeler ekipleri,  okullarda çalışma seferberliği başlattı. Fen İşleri ve Park ve Bahçeler ekipleri, peyzaj ve çevre düzenlemesi yaptığı okul bahçelerinde yeniden çocuk oyun alanları oluşturarak, çocuk oyun alanlarını düzenledi.
Bor İlçemizdeki Başpınar İlköğretim okulunda daha önce okul bahçesine eklenen arsanın asfaltma işleminin ardından geçtiğimiz günlerde okulun diğer bölümlerine de parke döşendi, su tesisatındaki arızalar giderildi.
Başpınar Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin Çopur, ve Okul Müdürü Mustafa Serinkaya Bor Belediyesinin okullarında yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Sıtkı Erat’a ve Belediye Fen İşleri  ekiplerine teşekkürlerini iletti.
Bor Belediyesi bu eğitim öğretim dönenimde 100.yıl Yatılı Bölge İlköğretim ve Şeker İlköğretim Okulunun bahçe duvarlarını, ŞNP Lisesi, Fahri Kirt İlköğretim ve Kenan Evren İlköğretim Okullarının bahçelerinin asfaltlama işlerini gerçekleştirdi.
Başkan Sıtkı ERAT, eğitime yüzde yüz destek veren bir idare olarak, eğitim yılı öncesi problemi olan okullarda bakım ve onarım çalışması başlattıklarını ve çoğunu hallettiklerini söyledi. İlçedeki okullarda eğitim kalitesinin artmasına, çocukların sağlıklı ve sorunsuz kurumlarda eğitim almalarına önem verdiklerini belirten Erat, imkânları ölçüsünde, okulların fiziki alanlarda yaşadıkları sıkıntılarına, yardımcı olmaya devam edeceklerini bildirdi.
 





Editör: TE Bilişim