Niğde Belediyesi’nin, kent merkezinden başlayan bisiklet ve yürüyüş yolu güzergahını Bor ilçe sınırına kadar genişletmek amacıyla başlattığı çalışmalar yoğun tempoyla devam ediyor.

Derbent Kavşağından, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yerleşkesine kadar olan bisiklet ve yürüyüş yolu, 2 bin 400 metre daha uzatılarak Bor ilçe sınırında tamamlanacak.

BAŞKAN ÖZDEMİR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’ Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bisiklet ve yürüyüş yolunun uzatılması amacıyla başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Derbent Kavşağından, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yerleşkesi Kavşağına kadar olan bisiklet ve yürüyüş yolunda düzenleme çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Özdemir, yolun Bor ilçe sınırına kadar uzatılması çalışmalarının da bütün hızıyla devam ettiğini vurguladı.

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU 2 BİN 400 METRE DAHA UZATILACAK

Ekiplerin, bisiklet ve yürüyüş yolunun uzatılmasıyla ilgili çalışmalar kapsamında, Organize Sanayi Bölgesi Sarteks Mağazası hizasına kadar geldiklerini anlatan Başkan Özdemir; “Bisiklet ve yürüyüş yolu, Bor yolu olarak da bilinen Atatürk Bulvarı üzerindeki Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yerleşkesinden itibaren 2 bin 400 metre daha uzatılarak, Bor ilçe sınırına kadar gelecek. Böylece Derbent Kavşağından başlayan bisiklet ve yürüyüş yolu Birko Fabrikasının yanından Bor ilçe sınırına kadar uzatılmış olacak.” Dedi.

NİĞDE’YE YAKIRIŞ HİZMETLER

Bisiklet ve yürüyüş yolunun yenilenmesi ve uzatılması çalışmaları kapsamında, güzergâh boyunca modern aydınlatma sistemlerinin de yol kenarlarına monte edildiğini ifade eden Başkan Özdemir; “Kentimizin her noktasında, Niğde’mize yakışır çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Yeni bisiklet ve yürüyüş yolumuz, şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun.” Dedi.

WhatsApp Image 2023-08-28 at 12.41.24

Editör: Selim GÖKEL