Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Karaatlı Belediye Başkanı Emin Yılmaz ile 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Belediye binasında gerçekleşen Toplu İş sözleşmesine Karaatlı Belediye Başkanı Emin Yılmaz, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ve Sendika Temsilcileri katıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanarak işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı.

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine sonuçlandırmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Her iki tarafı da memnun eden bir sözleşmeye imza atmış bulunmaktayız. Yapılan sözleşme ile işçilerimizin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı. İşçilerimizin alın teri kutsaldır. Bu anlayıştan yola çıkarak işçi ve emekçi kardeşlerimizin emeğinin karşılığını alması ve onurlu bir yaşam sürmesi için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Sözleşme süresince olumlu ve anlayışlı tutum sergileyen, işçi ve emekçinin her zaman yanında olduğunu bizlere bir kez daha gösteren Karaatlı Belediye Başkanı Emin Yılmaz’a Sendikam ve üyelerim adına teşekkürler eder, sonsuz şükranlarımı sunarım. Toplu İş Sözleşmemiz Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Karaatlı Belediye Başkanı Emin Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise; “Dün olduğu gibi bugünde, yarında işçilerimizin yanında olacağız. Belediyemizin imkânları doğrultusunda en uygun şartlarda anlaşma sağladık. İşçi kardeşlerimizin haklarını koruyarak yaptığımız ve imzaladığımız sözleşmenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Toplu İş Sözleşmesi süresince, göstermiş oldukları pozitif yaklaşımdan dolayı Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca’ya ve yönetimine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Editör: TE Bilişim