Niğde Belediyesi, yapımı devam eden 400 yataklı hastane ek binasının etrafında yol yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor. Altyapısı ve asfalt serimi tamamlanan çalışmalar kapsamında, hastanenin çevre düzenlemesi ve giriş çıkış dolgularının yapımı devam ediyor.

ALTYAPI VE ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Niğde Belediyesine bağlı ekipler, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapımı devam eden 400 yataklı ek hizmet binasının etrafında çevre düzenlemesi, yol ve kavşak yapımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ek hastane binasını çevre yollara bağlayan bağlantı yollarında altyapı çalışmalarını tamamlayan Niğde Belediyesi ekipleri, kısa süre içerisinde asfalt serimini de bitirdi.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Hastane ek binasının giriş ve çıkış bölümünde dolgu çalışmalarına başlayan ekipler, hastanenin giriş ve çıkış yollarını asfalt serimine hazır hale getirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, hastane ek binası etrafında başlatılan çalışmaları sık sık yerinde kontrol ediyor.

"Orman Benim" kampanyası çerçevesinde Niğde’de çöp toplama etkinliği düzenlendi "Orman Benim" kampanyası çerçevesinde Niğde’de çöp toplama etkinliği düzenlendi

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN EKİPLERE TEŞEKKÜR

Yetkililerden devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, hastane ek binasının yol yapımı ve altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Ocak ayında olmamıza rağmen hava şartlarının müsait olması nedeniyle ekiplerimiz altyapı çalışmaları biten yolda asfalt serimini de tamamladı. Hastanenin giriş ve çıkış bölümlerindeki dolgu çalışmaları da kısa süre içinde tamamlanarak asfalt serimine hazır hale getirilecek. Gece gündüz demeden olağanüstü gayret gösteren ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA YAŞANABİLİR BİR NİĞDE İÇİN…

Niğde için önemli bir sağlık yatırımı olan 400 yataklı ek hastane binasının yakın zamanda tamamlanarak sağlık hizmeti vermeye başlayacağını belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Hastanemize daha hızlı ve kolay ulaşımın sağlanması noktasında Niğde Belediyesi olarak ekiplerimizle birlikte tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Niğde’mizi daha güzel, daha gelişmiş, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Selim GÖKEL