AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra işletmeleri de ziyaret ederek fabrika çalışanları ile bir araya geliyor.




AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde genelinde hizmet veren fabrika ve işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Sinpaş, Nidaş, Orta Anadolu mikronize kalsit fabrikalarını ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Toroslar Tekstili de ziyaret etti. Ziyaretlerinde işveren ve işçilerle bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 5 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri anlatarak Niğde için birlik olma çağrısında bulundu.


İşletme ziyaretlerinin ardından Şadırvan Park ve Bor Caddesinde vatandaş ve esnaf ziyaretini devam ettiren AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Şadırvan Park AK Parti Seçim İletişim Merkezini de ziyaret etti.


AK Parti seçim bürosu her akşam dolup taşıyor


Seçimlere az bir süre kala AK Parti seçim bürosunda ki yoğunlukta artarak devam ediyor. Faruk Akdoğan sevgisi ve desteği her geçen gün artarak devam ediyor. AK Parti seçim bürosunu her akşam dolduran kalabalık, destek sloganlarıyla bor caddesini adeta inleten yüzlerce kişi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın seçim bürosuna gelmesiyle coşkusunu daha da arttırıyor.



Editör: TE Bilişim