AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i makamında ziyaret etti. Yılmaz, Başkan Özdemir’den, Niğde’de devam eden projelerle ilgili brifing aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, partisince düzenlenen ziyaret programı kapsamında geldiği Niğde’de, AK Parti İl Başkanlığında toplantı düzenledikten sonra Niğde Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve başkan yardımcıları tarafından karşılandı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, makamında ağırladığı Yusuf Ziya Yılmaz’a, Niğde Belediyesi’nce son 4 yılda kente kazandırılan yatırımlar, hizmetler ve devam eden projelerle ilgili kapsamlı bir sunum yaptı.

 

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

Göreve gelir gelmez, Niğde Belediyesinde ‘şeffaf belediyecilik’ uygulamasını hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Özdemir, Belediye Meclis Toplantıları ve yapılan ihalelerin Niğde Belediyesine ait sosyal medya platformlarından canlı olarak yayınlandığını kaydetti. Başkan Özdemir, mali disiplini de sağlayarak, bütçeyi en iyi şekilde değerlendirdiklerini vurguladı.

4 YILDA 40 YILLIK HİZMET

Niğde Belediyesi’nin son 4 yıl içinde, yaşamın her alanında önemli projeleri hayata geçirdiğini ve yapılan hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini kaydeden Başkan Özdemir, 4 yılda neredeyse 40 yıllık hizmeti Niğde’ye kazandırdıklarını belirtti.

DEVASA PROJELER

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde’nin ve Türkiye’nin en önemli projeleri arasında gösterilen ve “100 Yılın Projesi” olarak adlandırılan Niğde Kalesi Koruma ve Yenileme Projesi, Niğde Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile Kayardı Millet Parkı Projesi, İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Projeleri başta olmak üzere çok sayıda projenin sunumunu yaptı.

Başkan Yardımcıları ve ilgili birim amirlerinin de katıldığı brifingin ardından teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Devasa yatırımların Niğde’ye kazandırılmasında, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza ve bürokratlarımıza, tüm Niğdeliler adına sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” Diye konuştu.

 

YILMAZ’DAN BAŞKAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Mütevelli heyet seçimleri yapıldı Mütevelli heyet seçimleri yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise başarılı çalışmalarından dolayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve ekibi ile belediye personeline teşekkür etti.

Editör: Selim GÖKEL