Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında, Niğde Belediyesi tarafından Hıdırlık Mevkiinde yaptırılan yeni dükkanlarına taşınan sanayi esnafını, Belediye Meclis Salonunda ağırladı.

“HİÇBİR ESNAFIMIZI MAĞDUR ETMEYİZ”

Başkan Özdemir, sanayi esnafının taleplerinin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Görüşmeden mutlu ayrılan esnaf da Belediye Başkanı Özdemir’e teşekkür etti.

YENİ SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN BAŞKAN ÖZDEMİR’E ZİYARET

Niğde Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi bütün hızıyla devam ederken, proje kapsamında Yeni Sanayi Sitesi’ndeki dükkanlarına taşınan sanayi esnafı, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etti.

Niğde Demircilik ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Köksal Kılıç ve sanayi esnafını, Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Özdemir, görüş alışverişinde bulunduğu esnafın taleplerini de dinledi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, samimi ortamda gerçekleşen görüşmede, sanayi esnafının taleplerinin yerine getirilmesi noktasında ilgili birimlere talimat verdi.

Hem Niğde Kalesi ve Çevresi Koruma ve Yenileme Projesinin hem de Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesinin bütün hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir, her iki projenin de sadece Niğde’de değil, Türkiye’de gerçekleştirilen en önemli projeler arasında yer aldığını söyledi.

HİÇBİR ESNAF MAĞDUR OLMADI

100 yılın Projesi olarak da adlandırılan projeler kapsamında hiçbir vatandaşı ve esnafı mağdur etmediklerini anlatan Başkan Özdemir, “Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında kriterlere uyan esnafımıza Yeni Sanayi Sitesi alanında 120 metrekare ve 60 metrekare ebatlarında yeni ve modern dükkanlar inşa ederek, Eski Sanayi Sitesi’nde dükkanları yıkılan esnafımızı, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki yeni dükkanlara taşıdık. Eski Sanayi Sitesi’nde kiracı konumunda olan esnafımız için de yeni dükkanlar yaptırdık ve onların da dükkan sahibi olmalarına olanak sağladık. Böylece proje kapsamında hiçbir esnafımızı mağdur etmedik” dedi.

ESNAFIMIZIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Projenin bütün hızıyla devam ettiğini ve muhtemel aksaklıklar konusunda esnafın taleplerini dinlediklerini de belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Esnafımızın taleplerini yerine getireceğiz. Niğde’miz için ve esnafımız için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Görüşmeden mutlu ayrılan sanayi esnafı da taleplerinin yerine getirilmesi için yetkililere talimat veren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 02 29 At 13.44.25 (1)

112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları iyileştirme istiyor 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları iyileştirme istiyor

Editör: Selim GÖKEL