Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve EPDK Başkanı ile yaptığı görüşmeler sonucunda Niğde'nin ilçe ve beldelerine beklenen doğalgaz müjdesini veren Vekil Uzkurt:

YRP İl Başkanı Gümüş; Sorun çok ama mevcut iktidarda çözüm yok YRP İl Başkanı Gümüş; Sorun çok ama mevcut iktidarda çözüm yok

"Her şeyin en iyisini hak eden hemşehrilerime bir müjde daha vermenin mutluluğunu yaşıyorum.

Söz verdiğimiz gibi  ilçe ve beldelerimizi doğalgaza kavuşturuyoruz.

2024 yılı içerisinde İlimiz Çamardı ve Ulukışla ilçeleri, Hacıabdullah ve Bozköy Beldeleri ile Merkez ilçe Kumluca ve Hamamlı Mahalleri Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından iletilen başvuru üzerine Dağıtım Şirketi lisansına dahil edilmesine ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Kararı ile onay verilmiştir.

Taleplerimize olumlu cevap vererek ilçe ve beldelerimizin doğalgaza kavuşması için gerekli onay ve destekleri veren başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar'a, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanımız Sn. Mustafa Yılmaz ve üyelerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı arz ediyorum." dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, diğer beldelerin eksik kalan kısımlarının da biran önce tamamlanması için gerekli görüşmeleri sağladığını belirttiği açıklamasında:

"Ayrıca,

İlimizin her köşesinin doğalgaza bir an önce kavuşmasına yönelik;

Çiftlik ilçemizin , Azatlı, Sazlıca, Divarlı, Bahçeli ve Kemerhisar beldelerimizin eksik kalan kısımlarının tamamlanarak her tarafın doğalgaza bir an önce kavuşmasına yönelik karar da alınmıştır.

İlimize, ilçelerimize, beldelerimize ve mahallelerimize hayırlı olsun.

AK yolundaki güzelliği tüm hemşerilerimize sunuyoruz ." ifadelerine yer verdi.

Vekil Uzkurt müjdelerin devamının geleceği startını da vermeyi ihmal etmedi ve:

"Diğer ilçe, belde ve köylerimize de doğalgazın getirilmesi için yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zamanda onlara da müjdeyi vereceğiz inşallah." diyerek Niğde'de doğalgazı olmayan bölge bırakmayacağının vurgusunu yaptı.

Whatsapp Image 2024 03 01 At 00.35.02

Whatsapp Image 2024 03 01 At 00.35.02 (1)Whatsapp Image 2024 03 01 At 00.35.02 (2)Whatsapp Image 2024 03 01 At 00.35.02 (3)

Editör: Selim GÖKEL