Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Üniversite Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Bağımlılık, Aklı ve İradeyi Çalışmaz Hale Getirir” adlı konferansa katıldı.

Konferansa Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Niğde protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. “Bağımlılık, Aklı ve İradeyi Çalışmaz Hale Getirir” adlı konferansa, Sosyolog Uğur Eleman ve Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği (UYUMDER) Başkan Yardımcısı Yaşar Erbil konuşmacı olarak katıldılar. İkili burada yaptıkları konuşmada, bağımlılığın sebepleri, bağımlı bireylerin topluma yeniden kazandırılması, bağımlı bireylere sahip ailelerin düştükleri bu zor durumla nasıl baş edebilecekleri gibi pek çok konuda katılımcılara bilgi verdi.

“Parkinson Hastalığında Bilinçlendirme Önemli” “Parkinson Hastalığında Bilinçlendirme Önemli”

Bu zamana kadar birçok kişinin hayatına dokunarak olumlu etkiler bıraktıklarını ve bu sayede birçok kişinin bağımlılıktan kurtulduğunu da ifade eden ikili UYUMDER’in rehabilitasyon merkezi ve buradaki tedavi çalışmaları hakkında detaylı bilgileri de program katılımcıları ile paylaştı.

Konferans, günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim