ATV Avrupa Eko Pazar programında  bu hafta Özbek Perde konu edilecek.

 

Ekonominin gülen yüzü Eko Pazar, Atv Avrupa kanalında seyircileri ile buluşuyor. Avrupa'dan Orta Asya'ya, Kuzey Afrika'dan Rusya'ya uzanan geniş coğrafyada 57 ülkeden ekonomik gelişmeleri ekrana taşıyacak olan Ekopazar farklı sektörler arası firmalar ile müşterilerine köprü olmayı hedefliyor.

 

Yıllardır ekranların en çok sevilen ve izlenen ekonomi programı Ekopazar, iş hayatının gülen yüzlerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Her hafta farklı konu ve konuklarıyla iş dünyasının nabzını tutarak, yurtdışı ve yurtiçi yatırım haberleri, başarı öyküleri, özel röportajları, magazin ve aktüel haberleri, kaliteli yayın anlayışıyla ekranlara taşıyan Ekopazar, bu haftaki bölümünde Bor ilçemizin perde ve ev tekstili sektörünün öncüsü olan Özbek Perde’yi ATV Avrupa ekranlarında izleyicilerle buluşturacak.

 

Özbek Perde www.ozbekperde.eu adlı web sayfası ile yurtiçinden birçok il ve ilçeye satışlar yaptığı gibi yurtdışından da Almanya, Fransa, Hollanda, İsveç, Norveç gibi birçok Avrupa ülkesine ürünlerini göndermekte. Her geçen gün müşteri sayısını arttırarak ev tekstili sektöründe hızla ilerleyen Özbek Perde müşterilerine sunduğu farklı çeşitlerle görenlerin hayranlığını kazanmaya devam ediyor.


Özbek Perde’nin de yer alacağı Ekopazar programı 30.06.2013 tarihinde yani bu Pazar saat 11.00’de Atv Avrupa ekranlarında hep  birlikte  Özbek Perde’nin bu röportajını izlemeye ne dersiniz?



 

Editör: TE Bilişim