Güncelleme: 14:45

Emniyet yetkilileri Acar'ın Niğde'nin Selçuk mahallesinde oturan annesi Zehra Acar'a oğlunun şehit olduğu haberini verdi.

Şehit Okay Acar'ın 3 kardeşi olduğu, babasını daha önce kaybettiği ve Niğde'deki evinde annesinin kaldığı öğrenildi. Acı haber ile şehidin Niğde'deki evine bayrak asıldı.

Güncelleme: 14:15





Şehit yakınları olayın doğruluğunu öğrenmek için Niğde Emniyet Müdürlüğüne geldi. Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt tarafından sakinleştirilen şehit yakınları Emniyete çağrılan ambulanslar ile Selçuk Mahellesinde evlerine götürüldü. Şehidin yakınlarının Niğde Selçuk Mahallesinde oturduğu öğrenildi. 

Niğde Hançerli köyünden olan Şehit Polisin Mersin'de ikamet ettiği ancak adresinin Niğde Hançerli köyü olduğu bilgisi edinildi.
 

Niğde Selçuk Mahallesinde ikamet ettiği öğrenildi. Ailesine acı haber ulaştı.



 Emniyet yetkililerinden elde edilen bilgilere göre, yaşları 24 ve 25 olan ve isimleri Kırşehirli Feyyaz Yumuşak ve Niğdeli Okan Açar  olduğu belirtilen polis memurlarının elleri ayakları arkadan bağlı kafalarına susturucu silahlarla ateş edilerek şehit edilmişti. 

Haber: Selim GÖKEL

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, biri terör şubesinde diğeri de çevik kuvvette görevli 2 polis, evlerinde silahla başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Kentte emniyet güçleri, Suruç'taki saldırı nedeniyle alarmdaydı. 2 polisin sabah mesaiye gitmemesi ve telefonlarına da yanıt vermemesi üzerine arkadaşları Bahçelievler Mahallesi'ndeki eve gitti.

Eve giren polisler arkadaşlarının silahla vurulmuş cesetleriyle karşılaştı.

OLAY ARAŞTIRILIYOR


Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de haber üzerine ilçeye gitti. Konuyla ilgili açıklama yapan Küçük, "İlk belirlemelere göre polis memurlarımız silahla vurulmuş. Olayla ilgili inceleme başlatıldı" dedi.

Geniş çaplı araştırmanın devam ettiğini ve kısa bir süre sonra olayın aydınlatılacağını söyleyen Küçük, saldırıda kullanılan silahın olay yerinde bulunmadığını ayrıca polislerin evlerinin kapısında zorlama izi olmadığını kaydetti.

CİNAYET VE İNTİHAR DA İHTİMALLER ARASINDA

Küçük'ün açıklamasına göre, olayda terör bağlantısı olup olmadığının henüz bilinmiyor. Olayla ilgili bir ihtimal de polislerden birinin arkadaşını şehit ettikten sonra intihar etmiş olabileceği. 

Polislerin ölü bulunduğu Bahçelievler Mahallesi'ndeki evde şu anda inceleme yapılıyor.  Henüz resmi bir açıklama yok. 
Editör: TE Bilişim