Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince haklarında çeşitli suçlardan aranması ve yakalanması bulunan şahıslara yönelik 1-15 Eylül tarihleri arasında yaptıkları çalışmalarda 223 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Ekipler 15 gün içerisinde 21 hırsızlık olayı, 8 dolandırıcılık olayı, 12 mala zarar verme olayı ve 2 yağma olayı aydınlattı.

Niğde Valiliğince yapılan yazılı açıklamalarda;  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 01-15 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 21 Hırsızlık olayı, 8 Dolandırıcılık olayı, 12 Mala Zarar Verme olayı, 2 Yağma olayı aydınlatılmıştır. Hakaret olayı ile ilgili 17, Kasten Öldürme olayı ile ilgili 4, Kasten Yaralama olayı ile ilgili 66, Taksirle Yaralama olayı ile ilgili 39, Tehdit olayı ile ilgili 19 şüpheli şahıs kişi başta olmak üzere, değişik suçlardan toplamda 223 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Umumi açık işyerleri denetiminde 6 işyeri denetlenmiş, eksiklikler ilgili kurumlara bildirilerek gerekli işlemlerin yapılması sağlanmıştır. 1686 Şahsın GBT sorgusu yapılmış,  39 aranan şahıs yakalanmıştır. 3 ruhsatsız tabanca ve 8 adet tabanca fişeği,1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 9 adet av tüfeği fişeği, 1 adet tescilsiz motosiklet, 20 gr uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Kayıp olarak aranan 11 şahsında bulunduğu açıklandı.

Bor'da trafik kazası 1’i ağır 6 yaralı Bor'da trafik kazası 1’i ağır 6 yaralı

Editör: TE Bilişim