Altunhisar ilçe Kaymakamı Doğukan Mızrak başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda şiddetle mücadele edilmesi noktasında kurumlar arası işbirliğinin devam ettirilerek şiddetin sıfıra indirilmesinin önemine vurgu yapıldı.

Toplantıda hayata geçirilen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı’nın etkin şekilde uygulanmasını sağlamaya ve bu alanda alınacak tedbirlerin görüşülmesine yönelik konular masaya yatırıldı.

Ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Millî Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığının ortak çalışması sonucu hazırlanan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” ile Kurumlara verilen görev ve sorumlulukların gecikmeksizin uygulamaya geçirilmesini ve yaşanan üzücü olayların tekrarlanmasının önlenmesi konuları ele alındı.

Altunhisar ilçesinde uyuşturucu operasyonu, 3 gözaltı Altunhisar ilçesinde uyuşturucu operasyonu, 3 gözaltı

Altunhisar’da aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi için ilçe olarak kurum ve kuruluşlarla birlikte üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları ivedilikle yerine getireceklerini kaydeden Kaymakam Doğukan Mızrak, sıfır tolerans ilkesiyle kadına yönelik şiddetle mücadele konusundaki çalışmaları en üst seviyede sürdürmekte kararlı olduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim