Niğde İl Kültür ve Turizm Eski Müdürü araştırmacı yazar Alper Göncü’nün son yazdığı kitabı Niğde Şehringizi  ESKADER tarafından ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin önemli kuruluşlarından Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği’nin (ESKADER) düzenlediği programda 2023 yılında bir çok alanda hangi eser ve kişilere ödül verileceği ESKADER Başkanı Fatma Ersem Yargısı tarafından  açıklandı.

Araştırma, Biyografı, Çizgi, Tenkit, Şiir, Tarih, Deneme, Hatırat, İnceleme, Türk Sanatı  ve Şehir Kitapları gibi alanlarda  yayımlanan eserlerden juri tarafından seçilen yayınlara ödül verilecek.

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği 2023 yılında Şehir Kitapları alanında Yazar Alper Göncü’nün  Niğde üzerine yazdığı  “Niğde Şehrengizi” isimli kitabı ödüle layık görüldü.

Niğde Şehrengizi isimli son kitabı ile ödül almayı hak eden Niğde İl Eski Kültür ve Turizm Müdürü Alper Göncü’ye ödülü ileriki tarihlerde düzenlenecek etkinlik ile verilecek.

Alper Lütfi Göncü'nün Niğde Şehrengizi Kitabı Yayınlandı Alper Lütfi Göncü'nün Niğde Şehrengizi Kitabı Yayınlandı

Alper Göncü'nün Son Kitabının İmza Günü Alper Göncü'nün Son Kitabının İmza Günü

Alper Göncü'nün Niğde Şehrengizi Kitabı için Ankara'da İmza Günü Alper Göncü'nün Niğde Şehrengizi Kitabı için Ankara'da İmza Günü

Niğde'de öğretmen ve öğrenciler konser verdi Niğde'de öğretmen ve öğrenciler konser verdi

Editör: Selim GÖKEL