İl Genel Meclisi Üyesi Ali Uğurlu Ulukışla Ak Parti İlçe Binasında Düzenlenen toplantıyla Ulukışla Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı.


Cumartesi Günü Saat 14.00 düzenlenen toplantıya Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve çok sayıda partili katıldı.


AK Parti'den Ulukışla Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Uğurlu, Ulukışla’nın sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, çözümü noktasında tüm projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.


Toplantıda Ulukışla’nın sorunlarından söz eden Uğurlu, şöyle konuştu: “Biz çalışmalarımızı çok uzun zamandır devam ediyoruz. Şurasını önemle ve ısrarla arz ediyorum. Bizim çalışmalarımızda bireysel, kısır ve sonu gelmeyen konular yoktur. Bizim çalışma içeriğimizin ana konusu Ulukışla’ya ne verebiliriz, ne getirebiliriz. İktidar nimetlerinden Ulukışla’ya nasıl fayda kazandırabiliriz.


Parti'mizin kuruluşundan bu güne 12 yıldır ben siyasetin içindeyim bir dönem Ak Parti ilçe başkanlığı ve 10 yıldır da il genel meclis üyeliği yapıyorum. Bu görev aldığım 12 yıl içerisinde Ulukışla’ya hizmet ettim. Şimdide bu birikimimi enerjimi daha iyi sunmak ve halkımıza layık olduğu hizmeti sunmak amacıyla Ulukışla Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklıyorum” dedi.


Ulukışla’da vatandaşın en büyük sorununun temiz içme suyu olduğunu vurgulayan Uğurlu, "İlçemiz merkezinde, mahalle, cadde ve sokaklarının kısaca her köşesinin bakıma ihtiyacı var.


Hazırlayacağımız projelerle halkımızın tamamının ihtiyaçlarını karşılayacağız, bu konuda Ankara’da bulunan büyüklerimize bilgi verdik, Niğde’deki yöneticilerimizle değerlendirmeler yaptık, işin uzmanı mühendislerimizle konuyu tartıştık. Bölgemiz üzerinde inceleme yaptılar, sonuç olarak hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadan bu hizmetlerin sunulacağını göreceğiz.


Biz çalışmalarımızı insanları ayırmadan, nereden gelip nereye gittiğini sormadan herkesi kucaklayarak partimiz vasıtasıyla Ulukışla’ya hizmete davet ediyorum." dedi.


Ali Uğurlu konuşmasının ardından müracaat formunu Ak Parti Ulukışla İlçe Başkanı Hacı Büyükdikmen’e teslim etti. Toplantıya katılanlar Ali Uğurlu’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Toplantının sonunda Ali Uğurlu ve Ak Parti Ulukışla İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdiler.












Editör: TE Bilişim