Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı H.Emre Kesek, Tanıtım ve Medya Başkanı Can Demiryel , İl Sosyal İşleri Başkan Yardımcısı ve teşkilat üyeleriyle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladırlar.

 

 

Ak Parti Teşkilatı Niğde’de görev yapan tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü tebrik etmek amacıyla, temsili 2 okulumuzu ziyaret ederek, beraberinde getirdikleri çiçekleri öğretmenlere takdim ettiler ve öğretmenler gününü kutladılar. İlk olarak Nezihe Tahsin , ardından da 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okullarını ziyaret ettiler.

 

Teşkilatımızın ziyaretlerinden oldukça mutlu oldukları gözlenen öğretmenler, kendileri için anlamlı bir günde nazik bir düşünceyle teşkilat tarafından hatırlanmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, teşekkürlerini ifade ettiler.

 

 

Ak Parti İl Başkanı Özmen ise konuşmasında; ‘’ Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır. Hükümet olarak, eğitime çok özel bir önem atfettik; bu alanda Cumhuriyet tarihimizin en köklü, en kapsamlı, en farklı yatırımlarını gerçekleştirdik. En fazla yatırımı eğitime yaptık. Çünkü eğitim, milletimizin geleceğidir. Daha donanımlı insanların yetişmesinin, çıtası yükselmiş bir eğitimle olacağını biliyoruz. Bu yıl uygulamaya koyduğumuz 4+4+4 eğitim sistemimizle eğitimde bir reform gerçekleştirdik ve eğitimde yeni bir sayfa açtık. Milli ve manevi değerlerimizin öğretilmeside eğitimde önemli bir yer tutmaktadır. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmada, eğitim politikamızı daha iyi hale getirdik. Bunları uygulamada siz saygıdeğer öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Bu görevi en lâyıkı ile yerine getireceğinizde hiç şüphemiz yok. Sizlerin her türlü sorunlarınızda, ihtiyaçlarınızda yanınızda olduğunuzu belirterek tekrar  tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor, aşkla şevkle görevlerinizi sürdürmenizi temenni ediyorum’’ dedi.

 

 

Ak Parti Teşkilatı, öğretmenlerin hepsine birer çiçek takdim ederek, bu özel günde öğretmenlerimizin yanlarında olduğunu ifade ederek ziyaretlerini noktaladılar.

 

 

Editör: TE Bilişim