AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Niğde İl Koordinatörü Davut Coşkun Şiviloğlunun bugün tamamlanacak olan AK Parti Niğde İl Başkanı Tamayül yoklaması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Davut Çokun Şiviloğlu yaptığı açıklamada : 

Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı! Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı!

Bugün burada, AK Parti  Niğde İl Başkanı temayül yoklamasıyla ilgili bir açıklama yapmak amacıyla bir araya geldik. Bu yoklama, parti içerisindeki demokratik sürecin bir parçasıdır ve partimizin il başkanlığı seçimlerinde aday gösterilme konusunda üyelerimize demokratik bir şekilde söz hakkı vermektedir.

AK Parti, Türkiye'nin en büyük siyasi hareketlerinden biri olarak, her zaman halkımızın ve teşkilatımızın görüşlerine ve tercihlerine önem vermeye özen göstermiştir. İl başkanlığı seçimlerinde de bu anlayışı sürdürmekteyiz. Temayül yoklaması, aday göstereceğimiz İl Başkanı için üyelerimizin tercihlerini değerlendirmemizde bize rehberlik edecek önemli bir araçtır.

Partimizin İl Başkanlığı görevine aday olan ve olacak tüm üyelerimize ve bu demokratik sürece katılacak ve fikirlerini sunacak tüm teşkilat mensuplarımıza  teşekkür ederiz. Yürekten inanıyorum ki, AK Parti’nin il başkanı seçimi sürecinde göstereceğimiz kararlılık, birlik ve azim sayesinde büyük bir başarıya imza atacağız.
 Partimize olan inançları ve desteği için de üyelerimize Niğdeli hemşehrilerimize ve milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunarız.

Sonuçların partimize Niğde 'mize  ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz''dedi.