31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında; esnaftan STK’ya, ev sohbetlerinden gençlerle buluşmaya kadar Gönül Belediyeciliği için ziyaretler yapıyor.

Niğde’nin bu dönem çok daha farklı olacağını, dev projeler ile Niğde’nin Büyükşehir Belediyeciliği yolunda ilerleyeceğini anlatan Özdemir, halktan büyük teveccüh görüyor. Ev sohbetlerinde yoğun ilgi gören Özdemir, taleplere yetişmekte zorlandığını, Niğde’de elini sıkmadık vatandaş bırakmamaya özen gösterdiğini ifade etti.

Özdemir; ‘’Bizler Gönül Belediyeciliği için çalışıyoruz. Niğde’nin Büyükşehir Belediyesi olma yolunda alt yapısını hazırlayacağız.  İş alanlarımız artacak, yatırımlarımızın Niğde’mize daha fazla gelmesi için özel projelerimiz olacak.  Kısa süre içerisinde projelerimizi açıklayacağız ve halkımızın taktirle karşılayacağı yatırımlar olacak. Bunları AK Belediyecilik yapabilir. Sayın Cumhurbaşkanımız önümüzde en güzel örnek. Bizler, sayın Cumhurbaşkanımızın nasıl bir Belediyecilik anlayışına sahip olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu makamları işgal için değil, hizmet için  kullanacağız. Meşgul eden değil, halkın taleplerini yerine getiren, daha yaşanabilir mekanlar oluşturan bir anlayış ile hareket edeceğiz. Gittiğimiz her yerde bunun sözünü veriyoruz. Bizlere büyük teveccüh gösteren halkımıza çok teşekkür ediyor, bize olan güvenlerini asla boşa çıkarmayacağımızın sözünü veriyoruz. Biz hayalleri gerçeğe dönüştüren partiyiz. 31 Mart’tan sonra bunu çok bariz halkımız görecek’’ dedi.

Editör: TE Bilişim