30 Ağustos Zafer Bayramı Niğde’de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından akşam saatlerinde Niğde Valiliği’nin öncülüğünde, Niğde Belediyesi’nce organize edilen Fener Alayı düzenledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı  Niğde’de Kutlandı Foto Galeri: 30 Ağustos Zafer Bayramı Niğde’de Kutlandı

FENER ALAYI

Niğde Valisi Cahit Çelik ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir, protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte Derbent Kavşağından Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen protokol üyeleri ve vatandaşlar, yürüyüş boyunca marşlar söyledi.

Niğde'de Halk Oyunları Çocuk Şenliği Yapıldı Niğde'de Halk Oyunları Çocuk Şenliği Yapıldı

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Komando Birliğinin de katıldığı yürüyüşün ardından Niğde Belediyesi tarafından havai fişek gösterisi sunuldu. Hava fişeklerin geceyi aydınlattığı gösteri adete nefesleri kesti.

 

BAŞKAN ÖZDEMİR: “BU COŞKU SONSUZA KADAR DEVAM EDECEK”

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 30 Ağustos Zaferi’nin, tarihteki en önemli kurtuluş destanlarından biri olduğunu belirterek; “Büyük Zaferimizin 101. Yıldönümünü, Niğdeli hemşehrilerimizle birlikte coşku içinde kutladık. Milletimizin bu coşkusunun sonsuza kadar devam edeceğine olan inancımı bir kez daha yineleyerek, halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tekrar kutluyorum.” diye konuştu.

Editör: Selim GÖKEL