MHP'li Gümüşler Belediyesi'nin Borcunu Ak Partili Başkan İfşaa Etti! MHP'li Gümüşler Belediyesi'nin Borcunu Ak Partili Başkan İfşaa Etti!

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinliğe MHP Niğde Milletvekili adayları Cumali İnce, Emrullah Türe ve Ahmet Yasin Şentürk, Merkez İlçe Başkanı Abidin Koyuncu, Ülkü Ocakları Başkanı Alper Doğanay, parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. MHP Niğde Milletvekili adayı Cumali İnce etkinlikte yaptığı konuşmada Niğde’yi karış karış gezdik ve 14 Mayıs Milliyetçi Hareket Partisi’nin Niğde’de tekrar diriliş günü olacaktır” dedi.
MHP Niğde Milletvekili 1. Sıra Adayı Cumali İnce programda yaptığı konuşmada, “ 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’müz kutlu olsun. İnşallah 14 Mayıs’ta biz dirilişin fitilini ateşlemiş olacağız ve o gün de alev alev bu caddelerde bu sokaklarda MHP’nin temsilcilerinin ve Niğdeli vatandaşlarımızın yüzünü kara çıkarmadan gezeceğiz. Bilge Liderimiz, Türkmenbeyimiz Sayın Genelbaşkanımız Devlet Bahçeli beyin yol ve dava arkadaşları, bizi hiçbir zaman yanıltmadınız, o günde inşallah yanıltmayacaksınız. Biz bunu Niğde’nin karış karış 130 köyü, 5 ilçesi ve şehir merkezinin tamamını gezdik ve gördük. MHP Niğde’de tek başına iktidara geliyor, kim ne derse desin. MHP’nin 14 Mayıs’ın Niğde’de diriliş günüdür. Milliyetçiler günümüzü kutladığımız gibi 14 Mayıs’ta da parti binamızın önünden meydana kadar bu kutlamayı hep beraber yapacağız. Niğde’yi 3-0 yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim