Niğde İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Cahit Çelik, araç parkı, kademe ve çalışma sahasında incelemelerde bulunmasının ardından Genel Sekreter Ali Nebol’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin çalışmalarını takdire şayan olduğunu belirten Vali Çelik ise, İl Özel İdaresi Genel Sekreterlinin il genelindeki sorumluluk bölgesinde vatandaşlara yol, altyapı, içme suyu gibi birçok hizmet sağlamak gibi önemli kamu bir görevini yürüttüğünü söyledi.

Köylerde ve kırsal alanda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve refah seviyelerini artırmak amacıyla il özel idaresinin tüm birimleriyle yaz-kış,  mesai merhumu demeden özverili bir şekilde hizmet verdiğini ifade eden Vali Çelik; “ Çalışma alanımızın büyük bir kısmını İl Özel İdaresi alıyor. Özel idarenin ortaya koyacağı performans, şehrimizin kırsal bölgelerinin kalkınmasına ve gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır. Bugün Özel İdaremizi ziyaret ederek, Genel Sekreterimizden aldığımız brifing ile kurumun kırsala yönelik yaptığı yatırım ve çalışmaları yakından görme fırsatı bulduk. Bundan sonra da hep birlikte köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza nitelikli hizmetleri sunmanın ve yapılacak hizmetlerin kalitesini daha da yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız. Devletimizin sağladığı imkanlarla 2024 yılında da aynı gayret ve duyarlılıkla halkımıza en iyi hizmeti götürme anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

NİĞKAD-Bir Olağan Genel Kurulu Yapıldı NİĞKAD-Bir Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Editör: Selim GÖKEL