Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, ulusal basında Niğde’nin sorunlarını ve çözüm yollarını anlattığı bir canlı yayına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Bengü Türk Televizyonunda Cem Açıkgöz’ün hazırlayıp sunduğu Gündem isimli programda Açıkgöz’ün sorularını yanıtladı. Niğde’nin sorunlarının ve bu sorunlara yönelik çözüm yollarının ele alındığı program yaklaşık yarım saat sürdü.

Kızıltan; Ağlamayı bırakın, gelin Niğde’ye hizmet edelim Kızıltan; Ağlamayı bırakın, gelin Niğde’ye hizmet edelim

Prof. Dr. Hamdi Doğan ekonomik, kültürel ve sosyal projelerle Niğde’yi ulusal ve uluslararası bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Cumhur İttifakı’nın ruhu içerisinde hareket ediyor, seçim çalışmalarımızı bu çerçevede yürütmeye gayret ediyoruz. Bu doğrultuda Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı ve teşkilatları olarak gördüğümüz eksiklikleri tespit edip bunların çözümüne yönelik projeleri Niğde halkına anlatıyoruz. Niğde’nin daha yaşanabilir bir kent olması için gerçekçi, ayağı yere basan projelerimizi hayata geçireceğimizi kendilerine ifade ediyoruz” dedi.

“Gece gündüz demeden çalışıyoruz”

Program sunucusu Cem Açıkgöz’ün seçim çalışmalarına yönelik sorduğu soruya Prof. Dr. Hamdi Doğan şunları söyledi: “14 Mayıs 2023 seçimlerinde gösterdiğimiz gayreti çalışmalarla milletvekilimiz Sayın Cumali İnce beyefendiyi Niğde Milletvekili olarak Meclis’e gönderdik. Aslında bu Niğde’de yakılan bir işaret fişeğiydi. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde de MHP’nin yerel iktidarını Niğde ile tanıştıracağız. Bütün teşkilatlarımızla sahadayız, Niğde’yi karış karış geziyoruz. Niğde halkına MHP’nin üretken belediyecilik politikalarını anlatıyoruz, vatandaşlarımızdan da bu anlamda çok büyük teveccüh görüyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Niğde Belediyesini alarak bütün bu gayretlerimizi taçlandıracağız. Buna olan inancımız tamdır, bu inançtan aldığımız güçle gece gündüz demeden çalışmalarımız devam etmektedir”.

Niğde halkından büyük bir destek gördüklerini belirten Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu politikalar Niğde kamuoyunda büyük bir karşılık bulmaktadır. MHP’nin fikirlerinin bütün Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de de karşılık bulmasının nedeni partimizin ülke politikalarıyla ilgili takip ettiği sürecin Niğde halkı tarafından tasdik edilmesidir. Sahada gördüğümüz partimize yönelik teveccühün nedenlerinden bir tanesi budur. Milletvekilimiz Meclis’teki faaliyetlerinden kalan tüm zamanını Niğde’de geçirmektedir. MHP olarak 14 Mayıs’tan bu yana sahadan hiç çekilmedik. Dinamik il ve ilçe teşkilatlarımızla birlik ve bütünlük içinde köy köy, kasaba kasaba, ilçe ilçe gezerek vatandaşlarımıza ulaşıyoruz” diye konuştu.

“Niğde’nin sorunlarını biliyoruz”

Niğde’nin sahip olduğu yüksek potansiyele rağmen bir takım sorunlarla karşı karşıya olduğunu ifade eden Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Gerek bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan gerekse günlerdir her kesimden hemşehrimizle yaptığımız görüşmelerden yola çıkarak Niğde’mizin sorunlarını bütün ayrıntılarıyla tespit ettik. İşinin uzmanı arkadaşlarımızla ve akamedisyenlerle bu sorunların çözüm yollarını belirledik. 31 Mart günü halkımızdan yetki alır almaz çalışmaya başlayıp Niğde’mizi hak ettiği noktaya taşımak ve bu şehri daha yaşanabilir bir kent konumuna kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor, biz de bu inanca ve güvene layık olacağız” dedi.

Program kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde’nin yeşil alan, trafik, otopark, çevre düzenlemesi gibi bazı sorunlarına da özel olarak değindi. Vatandaşların kendilerine bu sorunların yanı sıra yoğunluklu olarak başka bazı sorunlardan bahsettiğini belirterek çözüm yollarının hazır olduğunu ve 31 Mart’tan itibaren bu sorunların çözülmeye başlanacağını ifade etti.

Editör: Selim GÖKEL