Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Ön Muhasebe Kursları başladı.
9-20 Ekim tarihlerinde altıncısı düzenlenen ön muhasebe kursları 2 hafta devam edecek ve kursta ön muhasebe ile ilgili tüm konular gerek teoride gerekse uygulamalı olarak verilecek.
Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından geçtiğimiz yıl Mayıs ve Haziran aylarında başlatılan ön muhasebe kurslarına belli bir takvime bağlı olarak bu yıl da yeni kursiyerleri ile devam ediyor.

EĞİTİMLER BAŞLADI

Hafta içi akşam 18.30 ile 21.30 saatleri arasında olmak üzere başlayan eğitim 10 gün devam edecek olan kursun amacı, mükelleflerden ve kurs almak isteyen kişilerden gelen taleplerden doğan ön muhasebeyle ilgili personel ve bu personellerinin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak. Kurs bitiminde verilecek olan sertifikalar ise iş hayatında oldukça önemli bir yer tutuyor. Bu sertifikalar aynı zamanda kursu tamamlayanlar için bir işe yerleşmelerinde referans niteliğinde katkı sağlıyor.

112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları iyileştirme istiyor 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları iyileştirme istiyor

KURSİYERLERİN ÖZ GEÇMİŞ HAVUZU OLUŞTURULUYOR

Kursa katılan her bir kursiyerin öz geçmişleri bu kursla birlikte oluşturulan öz geçmiş havuzuna ekleniyor. Bu havuzdan daha sonra personel talebi olan firmalara ve işletmelere niteliklere uygun olan personel temini sağlanırken istihdam konusunda da ciddi bir hizmete aracılık edilmiş olunuyor.

Editör: Selim GÖKEL