Değerli arkadaşlar,
2011 de ulus olarak ders alınması gereken birçok olay yaşadık. Bu olayları unutmadan, özellikle cari açığımızın en büyük kalemi olan petrol ve enerji giderlerimizi minimize etmek için ulusal tasarruf programları düzenleyelim.
 
Güzel ülkemizin mutlu geleceği için 2012 yılında, NATO baskısına direnelim ve kimseye kalkan olmayalım. AB-D emperyalizminin İncirlikte bulunan 90 adet nükleer silahından güzel ülkemizin en kısa sürede arındırılmasını isteyelim. Bizleri birbirimize düşman ederek terör yaratan AB-D emperyalizmine karşı duralım. Böylece silah tüccarlarının en son müşterisi olalım ki olası bir ekonomik krize karşı namerde muhtaç olmadan yeni yılda da gönlümüzce yaşayabilelim.
 
Ayrıca 2010 da yeni yıla girerken, 2011 yılı için dilediğim gibi 2012 yılında da en az çevre kirliliği ve kuraklık, en az trafik ve uçak kazaları, en az terör olayı, en az irtica ve din sömürüsü, en az şehit ve gazi sayısı, en az mahkeme sayısı, en az AB-D yalanı, en az ekonomik sıkıntı ve kriz, en az kapkaç ve hırsızlık, en az kara para ve dolandırıcılık, sıcak paraya en az faiz ödenmesini isterim.
 
Sizlere de en çok sağlık ve huzur, en çok mutluluk, en çok başarı, en çok ulusal birliktelik ve dostluklar, en çok laik ve demokratik yaşam, en çok ülke ve millet sevgisi ile dolu günler dilerim.
 
Her güzel şey, yüce önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve bütünlüğünü koruyarak, onu sonsuza dek yaşatmak için olsun!!!
 
Sevgi ve saygılarımla (28.12.2011)