Ak Parti Niğde Milletvekili adayları Gümüşler ve Sazlıca’da miting yaptı. 

Gittiği her belde ve köyde coşku ile karşılanan Milletvekili adaylarına büyük bir ilgi vardı.

Dün Gümüşler ve Sazlıca’daki mitinglere belde halkının ilgisi oldukça fazlaydı. 

Belde Başkanları Bayram Akdoğan ve Süleyman Görgülü, Ak Parti belediyelerinin yaptığı hizmetleri saymaya gerek yok, hep birlikte aynı kasabada yaşıyor ve beldelerimizin ne ihtiyacı varsa gideriyor, birçok projeye de imza atıyoruz dediler.

 

1.PARTİ OLAMAYAN İSTİFA ETSİN 

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; ‘’Belediye başkanlarımız görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Niğde bu dönem altın çağını yaşıyor. Havaalanı, Tıp Fakültesi, Enerji bölgesi gibi birçok dev proje ilimizde  hayata geçecek. Niğde’miz artık daha hızlı büyüyecek. Başbakanımız ne diyor. 1.parti olamayan istifa etsin, diğer partilere de bu çağrıyı yaptı. Çünkü ülkeyi Ak Parti’den daha iyi yönetemeyeceğini muhalefette biliyor. Bizi Ankara’ya 3 milletvekili ile gönderin, ilimize daha güçlü hizmet edelim. Çünkü hizmet bizim işimiz. Sizler bunu biliyor ve 7 Haziran’da gereğini yapacağınıza inanıyorum’’ dedi.

 

BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİ 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ‘’Gümüşler benim memleketim. Buraya birçok hizmetler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bütün beldeler bizim hepsinin ihtiyaçlarına gücümüz yettiği kadar destek oluyoruz. Ak Parti belediyelerinin olduğu yerlerde nasıl hizmetler geliyor hepiniz görüyorsunuz. İktidar olarak ne hizmet yapsak emin olun azdır. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. 2002 den önceki belediyecilik anlayışı ile sonrasındaki anlayışı tecrübe ederek gördünüz. Bu yüzden bu seçimde de partimizi daha güçlü olarak parlamentoya gönderelim. Farklı partilere oy veren kardeşlerim. Bu seçimde Ak Parti’ye oy vermekle bir şey kaybetmezsiniz, ama çok şey kazanırsınız. Çünkü hizmetin en iyisini Ak Parti yapıyor. Bu hizmetlerin devamını istemez misiniz’’ dedi.

 

NİĞDE UÇUŞA GEÇECEK 

Ak Parti Milletvekili adayı Yaşar Ataç; ‘’2009’dan sonra Niğde’miz belediyede zirve yaptı. 7 Haziran’dan sonra da Niğde inşallah yeni bir zirve yapacak ve uçuşa geçecek. Havaalanından Tıp Fakültesine büyük projelerle Niğde büyümeye başladı. Bunu bilen siz kardeşlerimize çok şey söylemeye gerek var mı. Ak Parti bugüne kadar söylediklerini yapmadı mı. Söz değil eylem partisi olan Ak Parti’nin daha güçlü olması için 3 milletvekili olarak bizi meclise göndereceğinize gönülden inanıyorum’’ dedi.

 

ESKİ TÜRKİYE’Yİ UNUTMAYIN!

 

Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen konuşmasında şunları dile getirdi; ‘’Her zaman bizlere gönlünüzü, hanenizi açtınız. Bizi yabancı görmediniz. Bizi bahtiyar ettiniz. Rabbimde sizleri bahtiyar etsin. Eski Türkiye’den biraz bahsetmek istiyorum. Eskiyi göremeyen, geleceğe doğru bakamaz. Niğde’de bir SSK ve devlet hastanesi vardı. Sabah erken saatte halkımız gidiyordu sıraya giriyordu. Öğlen sıra geliyordu. Doktor sıra geldi mi yüzüne bile bakmadan ilaç yazıyordu, bodrum kattaki eczane kuyruğuna giriyorduk, ilaç bazen bulunamıyordu. Okulda kitap bulamazdık, şimdi okul açılınca kitaplar masanda. Beldelerimiz doğalgaz istiyor şimdi. Eskiden tezek odun yakılır, bunu da çocuklar götürürdü okula ve zor ısınırdı. Şimdi ne var. Kaloriferle ısınıyor. Yetmiyor doğalgazla ısınmak istiyoruz. Fazla söze gerek var mı. İşte Yeni Türkiye’yi Ak Parti inşa etti.

 

Sazlıca belediye başkanı Süleyman Görgülü ve Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan, halkımız doğalgaz istiyor’’ dedi. 

Erdoğan Özegen ‘’getirdik gitti hayırlı olsun’’  diyerek 2 belde için de doğalgaz sözünü verdi.

Özegen konuşmasına devamla; ‘’Beni arayan kimi geri çevirdim?

CHP’li de arasa, MHP’lide arasa, başka partili de arasa, ben kime patisini sordum?

Hangi partilisin dedim mi? 

Biz hizmet yaparken partisine değil, ihtiyacının giderilmesine bakarız’’ dedi.

 

EYLEMCİ DEĞİL VEKİL SEÇİYORSUNUZ

 

‘’Siz bir önceki dönem diğer partiden bir vekil seçtiniz.

Vekil ne demektir! insanların derdiyle dertlenendir.

Peki o vekil ne yaptı!. .

Taksim’de, devletin malını ağzı maskeli teröristler yaktılar yıktılarya, o vekil onlara gitti destek verdi. Sizin derdinizlemi dertlendi. Kime oy verdiğinizi iyi tercih etmeniz lazım.

Eski Türkiye’de ne vardı. 500 milyon dolar İMF’den borç alacakta memurun maaşını ödeyecek. Kapıda beklerdi. Şimdi ise IMF’ye borç veren haline geldik. Eski Türkiye’yi unutursak yeni Türkiye’nin hangi noktaya geldiğini anlayamayız. Bu ülkede hep birlikte yaşıyoruz. 7 Haziran’da bizi 3 milletvekili olarak meclise gönderin ilimizi daha güçlü temsil edelim. Çünkü siz en iyi hizmetlere layıksınız’’ dedi

 

Editör: TE Bilişim