Mahmut Peşin Başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Niğde İl Koordinatörü Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, partinin kuruluşundan bu yana il ve ilçe başkanlığı yapanlar katıldı.

Partimizi bugünlere taşıyanlara teşekkür ediyorum

Niğde Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda Peşin; ‘’Türkiye Sevdası ile 14 Ağustos 2001 tarihinde Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi tarafından kurulan AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana görev yapan İl başkanlarımız başta olmak üzere, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, belediye başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm gönüldaşlarıma, 18 yıldır duaları ve destekleri ile bizleri bu günlere getiren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Peşin konuşmasına şöyle devam etti; ‘’AK Parti, yolu da kaderi de ülkemizle ve milletimizle bütünleşmiş bir partidir. Türkiye'nin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması, güvenliği Bugüne kadar AK Parti teşkilatlarında görev almış Milletvekillerimize, İl, İlçe, belde başkanlarımıza, Türkiye Sevdası ile hizmet etmek için gayret eden, ter döken fedakarlık yapan herkese buradan teşekkür ediyorum.

Partimizi her türlü engellemeye çalıştılar

2002 yılında AK Parti kurulduğunda Partimize kapatma davası açıldı, post modern darbeler yapıldı, gezi olayları, 17/25 aralık olayları, 15 Temmuz hain darbe girişimleri, ekonomik saldırılar, terör örgütlerinin ülkemizin içerisinde ve dışarıdan saldırılarını yaşadık. Hepsini bertaraf ettik ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz’’ dedi.

‘‘Siyasette vefa yoktur’ derler ama AK Parti siyaseti, ihanet edenlerin dışında vefalı bir siyaset çizgisi üzerine kuruludur. Bu yüzden 2001 yılından bugüne kadar partimizin il ve ilçe başkanlığını yapmış siyasi büyüklerimizle istişare etmek için bu gün bu yemekli toplantıyı organize ettik. Katılımlarınızdan dolayı başta il koordinatör milletvekilimiz Sayın Mustafa Şükrü NAZLI bey olmak üzere İl Başkanlarımıza ve ilçe başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

İl Koordinatörü Mustafa Şükrü Nazlı’da, AK Parti’nin başarılarından bahsetti ve bugüne kadar hizmet verenlere teşekkür etti.

Toplantı sonra, kuruluşundan bugüne kadar il başkanlığı ve ilçe başkanlığında görev alanlara Teşekkür Plaketi taktim edildi ve toplantı sona erdi.

Editör: TE Bilişim