Saadet Partisi İl Başkanı Vedat Budak, Saadet Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı, il genel meclis üyesi adayları, Belediye Meclis üyesi adayları ve parti mensupları ile esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor, her gün esnafın sorunlarını dinleyerek Milli Görüş Belediyeciliği anlayışından bahsederek sorunları çözmek için geleceklerini dile getiriyor.

Ziyaret hakkında bilgi veren Saadet Partisi İl Başkanı Vedat Budak; "Esnaflarımıza hem Sayın Belediye Başkan adayımızı tanıtıyor hem de esnafımızın sorunlarını dinleyerek destek istiyoruz. Saadet Partisi'nin yönetime gelmesiyle esnafımıza da yeniden can gelecektir. Bu memleket için en hayırlı parti Saadet Partisidir" dedi.

MHP'li Gümüşler Belediyesi'nin Borcunu Ak Partili Başkan İfşaa Etti! MHP'li Gümüşler Belediyesi'nin Borcunu Ak Partili Başkan İfşaa Etti!

Saadet Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Murat Güngördü ise 31 Mart'ta Niğde'mizin desteğini bekliyorum. Hemşehrilerimiz bizlere çok sıcak davranıyorlar umarım sandıkta da sıcak baktıkları parti biz oluruz. Bizler memleket sevdalısıyız, gayemiz Allah için halkımıza hizmet etmektir, 7 den 70 e her bir vatandaşımız bizim için kıymetli, her birinin sorunlarını çözüme kavuşturmak için canla, başla çalışacağız, önce ahlâk ve maneviyat düsturu ile çıktığımız bu kutlu davada duruşumuzu asla bozmadan inancımız ve ideallarimiz uğruna yaşamaya devam ediyoruz, son nefesimize kadar da hak yoldan ayrılmayacağız" diye konuştu.

Güngördü; yapacakları hizmetleri ve  projeleri anlatırken halkın taleplerini de dinledi. Halkımızla  beraber yöneteceğiz ve güçlü ekibimizle hakkı hakim kılmak için uğraşacağız, bizim belediyemizde kimseye rant sağlanmaz, kimseye bel bağlanmaz ve sözler tutulur.

Bizler yönetime geldiğimiz zaman, İmar uygulamalarında rant sağlanmayacak,  yöresel işsizliği önlemek ve istihdamı artırmak için şehrimizin atıl durumdaki kaynaklarını harekete geçireceğiz, mesai mefhumu gütmeden gece gündüz çalışacağız, halkımızın tüm taleplerini dikkate alıp halk için hizmet edeceğiz." Dedi.

Yapılan ziyaretlerde esnaflara ve vatandaşlara Saadet Partisi'nin seçim beyannamesi, proje broşürleri ve Milli Gazete'nin özel sayısı olan Milli Görüş Belediyeciliğinin anlatıldığı gazete dağıtıldı.

Editör: Selim GÖKEL