Vali Çelik’ten Türkiye Sakatlar Derneği Niğde şubesine ziyaret Vali Çelik’ten Türkiye Sakatlar Derneği Niğde şubesine ziyaret

Görüşmelere katılan vatandaşlar ile tek tek görüşerek kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için kurum ve kuruluş müdürlerine talimatlar veren Vali Koç, “Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açık” diye konuştu.
Vatandaşları dinlemek, onların sorunlarına çare bulmak ve yaşamlarını kolaylaştıracak imkanları sağlamak için çaba gösterdiklerini kaydeden Vali Koç, “Vatandaşlarımız, yaşadıkları sorunları, istek ve talepleri düzenlenen bu toplantılar sayesinde dile getiriyor. Devlet olarak bizler de bu sorunları çözmek için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için bütün kurumlarımız işbirliği içinde ve yoğun bir çaba sarf ediyor.  Bizim görevimiz zor durumdaki vatandaşlarımıza devletin merhamet elini uzatmaktır. Devletimizin emrinde, milletimizin hizmetkârıyız. Bu yüzden bizler her zaman vatandaşlarımızın talep ve isteklerine büyük önem veriyoruz. Kamu görevi yapan arkadaşlarımdan vatandaşlarımızdan gelen taleplere hassasiyetle davranmalarını bizzat rica ediyorum.” dedi.