Yeni Turistik Trenler Yola Çıkıyor Yeni Turistik Trenler Yola Çıkıyor

Tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmelerini dileyen Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bugün itibariyle 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının yaz tatiline girmiş bulunuyorlar. Yorucu bir yıldan sonra güzel bir tatili ve dinlenmeyi hak eden öğrencilerimize ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. 
Bu tatil, geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için uzun bir eğitim öğretim yılının tüm yorgunluğunu geride bırakma ve aynı zamanda yeni bir eğitim öğretim yılına daha güzel başlamak için hazırlık yapma zamanıdır.
Karnelerini alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimize bu tatil döneminde bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Okumak beynin jimnastiğidir ve insan okumadığı gün karanlıklar içinde kalır.  Bizde gençlerimiz daha çok okusunlar diye şehrimizin dört tarafını yeni kütüphanelerle donatıyoruz. Tüm gayretimiz gençlerimize güzel bir şehir bırakmak içindir.
Kıymetli öğrencilerimiz; bu eğitim-öğretim yılının sona erdiği ve yaz tatilinin başladığı şu günlerde, dönemin yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak, eğlenmek, sevdiğiniz aktivite ve etkinliklerde bulunmak en doğal hakkınızdır. Ancak yaklaşık 3 ay sürecek olan yaz tatilinde, sene içinde öğretmenlerinizin yoğun emekler vererek öğrettikleri bilgileri unutmamanız ve tekrarlar yaparak bu bilgileri kalıcı hale getirmeniz için öğretmenlerinizin sizlere vermiş olduğu kitapları bitirmeyi ve bol bol kitap okumayı ihmal etmeyiniz.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle, yorucu bir yılı tamamlayan, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yaz tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Herkese iyi tatiller diliyorum.”(Niğde Belediyesi)