Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hasan İpek dernek üyelerinin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesinin 5. olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz pazar günü tek liste halinde Niğde Kültür Merkezinde yapıldı. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesinin 5. olağan genel kurulunda mevcut Başkan Hasan İpek yeniden seçildi.

Genel kurula dernek üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Başkan Özdemir’in Anneler Günü Mesajı Başkan Özdemir’in Anneler Günü Mesajı

Yeniden başkanlığa seçilen Hasan İpek, konuşmasında; “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz genel kurul Toplantısında sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Öncelikle divan başkanımıza ve katılımcılara teşekkür ederim. Bugün burada derneğimizin seçim divani toplantısında bir araya geldik. Bu toplantının amacı, dernek içinde gerçekleşecek olan seçim sürecinin adil, şeffaf ve demokratik bir şekilde yönetilmesini sağlamaktır. Bu süreçte birlikte gösterdiğimiz dayanışma ve uyum, derneğimizin gücünü artırmıştır. Gelecekte de aynı birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, derneğimizi daha da büyüteceğimize inanıyorum. Seçim sürecinin, derneğimizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesini diliyorum. Dernek çatısı altında ortak hedeflere ulaşmak adına samimi bir gayret içinde olacağına olan inancımızı vurgulamak isterim. Katılımınız ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı ve demokratik bir secim süreci geçirmemizi temenni ederim dedi.”

Editör: Selim GÖKEL