Birim müdürleri ile yapılan çalışmaları yakından inceleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Tüm Niğdeli sporsever vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. Çim ve sentetik olmak üzere 2️ sahasıyla, toplam 1️350 kişilik tribünüyle yapımı devam eden Bucakçayır Spor Tesisleri'mizdeydik. Niğde’mize yakışır tesislerimizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik.” Dedi. 
Başkan Özdemir; “Bucakçayır mevkiimize bir tanesi doğal çim, bir tanesi sentetik çim saha olmak üzere iki tane saha yaptık. Birinde 650 kişilik betonarme tribün, diğerinde de 700 kişilik çelik tribün var. Aynı zamanda bu tribünlerin altında antrenman salonları da var. Burası inşallah Niğde’nin spor alanında altyapısını oluşturacak.” İfadelerini kullandı. 

Bor Kavuklu Köyünde Yağmur Duası Yapıldı Bor Kavuklu Köyünde Yağmur Duası Yapıldı

TÜM SPOR DALLARINDA TESİSLEŞLEŞECEĞİZ
Bu bölgeye sadece futbolla ilgili değil tüm spor alanlarında tesisler kazandıracaklarını söyleyen Başkan Özdemir; “Hemen yan tarafta ki eski arıtmamızın olduğu yerde, tenis, basketbol, voleybol sahaları yapacağız. Buraya uluslararası turnuvaların yapılacağı tenis kortları yapacağız. Basketbol sahaları ve kaykay alanları yapacağız. Sadece futbolda değil tüm spor dallarında tesisleşmek istiyoruz. “Dedi.

AÇILIŞ YAKINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
Niğde Belediyesi tarafından Bucakçayır Mevkiine yapılan spor kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, futbolla ilgili tesislerde son viraja gelindi. Niğde Belediyesi tarafından inşası tamamlanmak üzere olan iki adet saha ve tribün en kısa zamanda sporcuların hizmetine açılacak.
Yapılan iki sahanın kısa bir süre sonra açılacağının müjdesini veren Başkan Özdemir; “Bucakçayır mevkiimize iki tane saha yaptık. İnşallah yakın bir zamanda bu tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz.  Şehrimizi sporun her türlüsünün yapıldığı bir sporcular şehrine dönüştürmeye kararlıyız. Bu konuda çalışmalarımız hiç durmadan devam edecek.” Dedi.