Milliyetçi Hareket Partisi “Niğde için geliyoruz” isimli bir konser düzenliyor. Ünlü sanatçı Ahmet Şafak’ın katılacağı konser, 2 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da Valilik binası yanındaki konser alanında gerçekleştirilecek.

Niğ-Bor Kültür Sanat Festivali’nin 4’üncüsü düzenlenecek Niğ-Bor Kültür Sanat Festivali’nin 4’üncüsü düzenlenecek

Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanlığı tarafından düzenlenen konsere edebi yapıtları ve müziği ile Türk dünyasına önemli eserler kazandıran ve Türkiye’nin en çok konser veren sanatçılarından biri olan Ahmet Şafak’ın binlerce hayranının katılması bekleniyor. Geçmiş yıllarda Niğde’de çok sayıda konser veren ve bütün konserlerine Niğde halkının yoğun ilgi gösterdiği Ahmet Şafak, çekip sosyal medyada paylaştığı bir videoyla sevenlerini konsere davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Cumartesi günü MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konsere tüm Niğde halkını beklediklerini ifade ederek, “Ahmet Şafak hiç şüphesiz Türk müziğinin en önemli isimlerinden biri. Eserleriyle milyonların gönlüne taht kurmuş, her yaştan dinleyicisi ve hayranı olan bir sanatçı. Müziğini, milli kültür çerçevesinde bu topraklara ve kendi insanımıza ait unsurlar üzerine inşa ettiği için bu kadar seviliyor. Vatanına, Milletine, Kültürüne, İnsanına yabancı olmayan bir anlayışla sanatını icra ediyor. Ahmet Şafak’ın Niğdeli hemşehrilerimizle buluşmasını sağlayan MHP İl Başkanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi.

31 Mart’ta Niğde halkının vereceği yetkiyle Niğde’nin diğer sorunlarının çözümünün yanı sıra milli kültür odaklı kültürel belediyecilik faaliyetlerine de hız vereceklerini belirten Prof. Dr. Hamdi Doğan, “gerek milli gerek yerel kültürün korunup yaşatılması milli varlık açısından büyük önem taşıyor, belediyecilik anlayışımızın bir boyutunu da manevi dinamiklerimizden biri olan milli kültür oluşturmaktadır. İl Başkanlığımızın gerçekleştirdiği bu konser, söz konusu anlayışın bir göstergesidir. Niğde için geliyoruz, amacımız halkımıza her alanda hizmet etmek, şehrimize katkı sağlamaktır. Niğde halkı 31 Mart günü bize vereceği oylarla kendisine hizmetkâr seçmiş olacak” diye konuştu.

MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, tüm Niğde halkını 2 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da Niğde Valiliğinin yanındaki konser alanında “Niğde için geliyoruz” adıyla gerçekleştirilecek olan Ahmet Şafak konserine davet etti.

Editör: Selim GÖKEL