Sahi sizin kaç kimliğiniz var. Gündüz demokrat akşamüstü aristokrat sabaha karşı liberal mi oluyorsunuz. Sahi sizin kaç kimliğiniz var. Yaşadığınız yere ve zamana göre yeni kimlik mi çıkarıyorsunuz. Peki  kimliğiniz sizin bu değişim hızınıza yetişebiliyor mu?

Gördüğüm kadarıyla aynalarda binbir surat fotoğraflarda hep parçalı bulutlusunuz. 

Sahi sizin kaç kimliğiniz var?


Bukalemunlarla olan akrabalık derecenizi öğrenebilir miyim? Bu kadar hızlı değişmeyi nasıl başarıyorsunuz. Bunun için biryerlerden eğitim aldınız mı?  Durun durun.. boynunuzda küçük bir böcek var... o da ne bir yavşak... bitin yavrusu yani...tam boynunuzda duruyor...

Dünya mı daha hızlı dönüyor yoksa siz mi? Ölünce mezar taşınıza hangi kimliğinizin yazılmasını istersiniz. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğuna mı inanıyorsunuz. Polis çevirmelerinde hangi kimliğinizi gösteriyorsunuz.  Cuma saatleri dindar cumartesi geceleri çapkın pazartesi sabahları dalgın mısınız yoksa. Bankalarda hırçın, duraklarda sabırsız, lokantalarda iştahlı, köşelerde yorgun musunuz?

Tarihe Not Düşmek! Tarihe Not Düşmek!

Peki, kimliğinizi görebilir miyim? Bütün makamlardan mevkilerden ötede olan kimliğinizi, sizin sadece siz olduğunuz kimliğinizi. Dönüşmediğiniz değişmediğiniz kimliğinizi.. Yani insanlığınızı görebilir miyim.

Editör: TE Bilişim