Yeniden Refah Partisinin 5’inci kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Niğde parti yönetiminde de etkinlik ve toplantıyla kutlandı. Toplantı ile seçim çalışmalarına da başlandı.

Yeniden Refah Partisi Niğde İl Yönetimi ve partililer bir araya gelerek gerçekleştirdiği etkinlikte, 5’inci kuruluş yıldönümü ve yerel seçimlerle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

DOĞRUYA DOĞRU YANLIŞA YANLIŞ DİYEBİLMEKTİR

Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Ali Selman Işık, konuşmasında; “Partimizin 5. Yıl münasebeti ve seçim çalışmalarımızı başlatmak için bu çatı altında bir araya geldik bu vesile ile sizlerin bize kattığı bu güç ile seçim startımızı da buradan vermiş bulunuyoruz.

Gazze’de Yaşanan Soykırımı Şiddetle Kınıyor Buradan Genel Başkanımızın Dediği Gibi İsrail Laftan Değil Güçten Anlar düsturunu tekrar etmek istiyorum. Bilindiği üzere bir seçim geçirdik. Seçim Karnemiz Niğde ili olarak Türkiye ortalamasındadır. Bizi en çok mutlu eden ise yıllarca sadece belirli bölgelerde oy alınmasına rağmen Yeniden Refah Partimiz Niğde İlinde Tüm Seçim Bölgelerinde oy almıştır. Artık Yeniden Refah Partisinin seçenek değil, zaruriyet olduğunu bu seçim bizlere göstermiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisimize 5 Tane vekil gönderilmiştir, ancak unutulmamalıdır ki bizim 5 vekilimiz oradaki 100 vekil görevini üstlenmiş yoğun çalışmalara başlamıştır.

AK Partili il Genel Meclis üyelerinden ortak açıklama AK Partili il Genel Meclis üyelerinden ortak açıklama

Çalışmalarımız ve yapmış olduğumuz ziyaretler sonucu Sadece Niğde için bile Çocuk Nöroloji Uzmanı ataması için ellerinden geleni yapmışlardır. Niğde için daha bir çok projelerimiz vekillerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Bizim Partimizin Düsturu, giderse gitsin yerine kim gelirse gelsin değil. Doğruya Doğru Yanlışa Yanlış diyebilmektir. Bu minvalde çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir’’ dedi.

MUHALEFET BOŞLUĞUNU GİDERMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞIYORUZ

Parti İl Başkanı Işık; ‘’Her ne kadar İttifak gibi görünsek te biz buna seçim iş birliği deyip, sadece Cumhurbaşkanı Adayı çıkarmadık. Ülkemizde ki muhalefet boşluğunu gidermek için var gücümüz ile çalışıyoruz.  Bizler bazı Siyasi Partiler Gibi seçim iş birliğimizi Vekillik, Makam Mevki üzerine değil, Ülkemizin sorunlarına bir nebzede olsa su serpebilmek için yaptık ve Anlımızın Akıyla, Bileğimiz Hakkıyla 81 İl ve Tüm Seçim Bölgelerinde Aslanlar gibi hiçbir seçim yardımı almadan mücadele ettik. Bu yüzden de bizim hiç kimseye bir diyet borcumuz olmamıştır. Muhterem Genel Başkanımız Gerek Meclis Kürsüsünde Gerek Toplantılarında, kısacası her fırsatta Doğruya doğru Yanlışa Yanlış demektedir ve bunu sürdürmeye devam edecektir. 

Milli Görüşün Tek Temsilcisi Olan Yeniden Refah Partisi ve Onun Lideri Muhterem Genel Başkanımız Ülkemizin Bekası, Milli Görüşün Yeniden Filizlenmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Genel Başkanımızın makam, mevkii bir beklentisi yoktur. Zaten kendisinin sadece Soy ismi bile birçok dünyalık makamdan üstün olduğunu herkes bilmektedir. Genel Başkanımız, Adil Bir dünya düzeni için, Siyozime Güçten Anlar deyip güç göstermek için, gece gündüz demeden, dinlenmeden birçok zaman uykusuz bir şekilde çalışmaktadır. Genel Başkanımız bu şekilde çalışırken bizlerin oturması, çalışmaması, gelecek için hiçbir kaygı gütmemesi emin olun ki vebaldir. Sizler Milli Görüş Davasına gönül verenler olarak bu vebalin altında kalacağımızı benden daha iyi bilmektesiniz. Bu sebeple bugünden itibaren El ele hepimizin Sahalara inip, hakkı haykırmalıyız. İfadelerini kullandı.

BU BİR HAYAL DEĞİL HEDEFTİR

Işık konuşmasının devamında; “Buradaki Toplulukla Beraber İnşallah Milli Görüş Belediyeciliği ile İlk Niğde Belediyesinde Halk ile Başkan Arasındaki ayrıştırılan Girişleri Birleştirip Kapısına rüşvet alanda veren de melun ’dur Tabelası Asmak Olacaktır. Bu Kutlu yürüyüşe ise hep beraber birlikte el ele başaracağız. Bu bir hayal değil hedeftir. Liderler Ancak Hedef Gösterir. Bizler Milli Görüş Olarak daha önce bunu birçok belediyede Bu tabelaları astık yine asacağız inşallah. Güçlünün Haklı Değil, haklının güçlü olduğu bir sistemi İnşallah Niğde’de Tüm Belde ve İlçelerde göstereceğiz. Yeniden Refah Partisi Niğde Teşkilatı olarak 5 yıllık süreçte, başlangıçtan bu yana İl, İlçe, Belde, Köy, Mahalle olarak en diri teşkilata sahibiz. 

Bunun diriliğini ise bir önceki seçimlerde ispat ettik.  Niğde’deki tüm siyasi partilerin gıpta ile baktığı bir siyasi oluşum haline geldik. Kuruluşundan bugüne Kim ki bu teşkilatın yapılanmasına bir tuğla koymuş Allah Onlardan ebeden razı olsun. Seçim geçiren bir İl Başkanı olarak şunu gururla söylemek istiyorum, Milletvekilliği Seçiminde Niğde’nin %99 ini tarayabilen tek siyasi partiyiz. Bizim Teşkilatımız oy kaygısı ile değil, Allah rızası için gönüllü olarak bu işleri yürüttüğü için meyvelerini aldık ve almaya da devam edeceğiz. 

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM BİZLER İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR FIRSATTIR

İl Başkanı Işık konuşmasının son kısmında; ‘’Tüm Bu yaşananlar tek tek analiz edildiğinde Önce Ahlak ve Maneviyat Diyen, Önce Aile Diyen, Önce Adalet Diyen, Haklıyı üstün tutan Belediyelere ihtiyacımız vardır. Sadece bizim değil Tüm İslam Aleminin ihtiyacıdır.  Bizler eğer Ülkemize, Ailemize, Dinimize uygulanan bu büyük oyunları görmez isek küçük sorunlardan başımızı kaldıramayız. Burada bulunan tüm kardeşlerimin kalben bu düstur ile çalışması gerekmektedir. İsimlerin hiçbir önemi yoktur, ancak yönetim belediye ile başlar.  Önümüzdeki seçim bizler için çok büyük bir fırsattır. Bizler Belediyeleri Refah Yönetimi ile buluşturarak tüm vatandaşlarımıza Refah Yönetimini göstermiş oluruz. 
Yerelde Alacağımız Başarı Emin olun ki Genel Seçimlerde İktidarın işaret fişeği, Ayak sesi olacaktır. Yaptıklarımız, yapacaklarımız teminatı olarak tarihe geçmiştir. Tıpkı Bir İktidar Partisi gibi Ülkemizin Geleceği için Genel Başkanımız var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Bizlere burada düşen sorumluluk ise Genel Başkanımızın yükünü hafifletmektir. Bu Salonda Şimdi Sizlerin Huzurunda İlan Ediyorum, Belediyeleri El Birliği İle Refah Yönetimine kavuşturmaya Var mısınız. Gece Gündüz Demeden, Yorulmadan Kapı kapı gezmeye var mısınız? O zaman bende Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı olarak sizlere sözüm olsun Daha önce Genel Seçimlerde Durmadan çalıştığımız gibi çalışmaya söz veriyorum’’ sözlerine yer verdi. Beşinci yıl dönümü ve seçim çalışmalarının başlatıldığı toplantıya partililer ve davetlilerden yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

408239389_811164280970379_247796682518935704_n

Editör: Selim GÖKEL