Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, yeni yıl kutlama mesajı yayınladı. Vali Necmeddin Kılıç, Yılbaşı gecesi bazı kurum ve kuruluş ziyaretleri yapacak.
 
2014 yılını İlimizin sorunlarına çözümler üretebilmek, ihtiyaçlar doğrultusunda daha iyi hizmetler sunabilmek ve her yönden kalkınmış bir Niğde inşa edebilmek adına yoğun bir gündemle geçirdik. Bu süreçte umudumuzu yitirmeden inançla, azimle,  sabırla çalıştık. Zorlukların üstesinden    gelmeye gayret gösterdik.
 
 
İlimizin bulunduğu bölgede her bakımdan söz sahibi olması, yatırım ve teşvikler açısından bir cazibe merkezi haline gelmesi, kalkınmada öncelikli iller arasında hak ettiği yeri alması için gerekli alt yapısal hazırlıklara gidilmiş mevcut imkânlar dâhilinde girişim ve çalışmalara başlanmıştır. 2014 Niğde için tarım, ticaret, kültür, turizm, eğitim ve sağlık kenti olma yolundaki çalışmalarla dolu bir yıl olmuştur. 2014 yılında hayata geçirilen ve devam eden projelerle İlimizin kalkınması için önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Yaşanan bütün bu gelişmeler şüphesiz kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşlarının ve halkımızın işbirliği içerisindeki çalışmalarının bir sonucudur.
 
2015 yılında da hedeflenen noktaya ulaşabilmek için aynı kararlılık ve gayretle çalışmalarımıza devam edip; bu doğrultuda İlimizin acil çözüm bekleyen öncelikli sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda arzu ettiğimiz sonuca ulaşabileceğimize inanıyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın hoşgörünün benimsendiği, insanların huzur ve mutluluk içinde yaşadığı bir yıl olmasını temenni ediyor; tüm Niğdeli hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum”dedi.
 
Diğer yandan Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ Yeni Yıl Kutlamaları için bir dizi ziyarette bulunacak


 
Saat 22.00'da Niğde Devlet Hastanesi

 
Saat 23.00'da İl Jandarma Komutanlığı

 
Saat 23.30-24.00'da Emniyet Müdürlüğü


Editör: TE Bilişim