Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve Çağrı A.V.M sahibi Mustafa Tecimer’in kızının Nişan Merasimi gerçekleştirildi.

 

Geçtiğimiz Cuma akşamı ,Belediye Kültür Sitesinde gerçekleşen nişan merasimi Taç düğün salonunda saat 19.30’da başladı. Davetlileri kapıda karşılayan Tecimer ve Altınel misafirleri ile tek tek ilgilendiler. İlerleyen saatlerde yüzük takma töreni gerçekleşti. Mutlulukları gözlerinden ve yüzleridnen okunan Zübeyde ve Timuçin çiftinin nişan yüzükleri ,M.H.P Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi tarafından yine çiftin birbirine yüzük takması sureti ile gerçekleştirildi. Tüm davetlilerin dua okumasının ardından kısa bir konuşma yapan M.H.P İl Başkanı Şakir Sevdi, çifte mutluluklar diledi. Mahalli genç sanatçı Niğdeli Emre lakablı Emre Tunçbilek'in Bor ilçemizin yöresel parçaları eşliğinde misafirlere müzik ziyafeti verildi. Nişan pastasının kesilmesinin ardından canlı müzik eşliğinde Zübeyde ve Timuçin çifti dans ederek,nişan törenlerini taçlandırdı.

 

Borhaber.net ailesi olarak,Tecimer ve Altınel ailesine hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor,evlilik yolunda  ilk adımı atan Zübeyde ve Timuçin’ e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Editör: TE Bilişim