Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Eşi Necmiye Kılıç Sevgi Evlerinde kalan çocuklara verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yine Müsiad Niğde Temsilciliği’de STK ve Parti Temsilcilerine iftar yemeği verdi.



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Siyasi parti temsilcileri ve STK’lara iftar yemeği verdi.


Yaklaşık 1 aydır aktif faaliyetlerine başlayan Niğde Müsiad, geçtiğimiz hafta Niğde protokolünü ağırlamıştı. Dün akşam Müsiad binasında gerçekleştirilen yemeğe Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve STK Temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinden sonra davetlilere Müsiad hakkında bilgi veren Niğde Müsiad Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, ‘’Müsiad olarak Niğde’de çok güzel hizmetlere imza atacağız’’ dedi ve şunları dile getirdi.

‘’Bizler Müsiad olarak biz mozayiği temsil ediyoruz. Toplantımıza Niğde Milletvekilimiz Alpaslan Kavaklıoğlu, Ak Parti İl Başkanı, MHP İl Başkanı, Saadet Partisi İl Başkanı, Çiftlik, Çamardı ve Altunhisar ilçe belediye başkanları ve STK’larımızın değerli temsilcileri katıldı. Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Niğdemizin değerli işadamlarını bu çatı altında birleştirerek kentimize katkı sunmak tek amacımızdır. Müsiad 1990 yılında kuruldu ve Türkiye dahil dünyada toplam 150 temsil noktasına ulaştı. Müsiad olarak Kasım ayında bir fuarımız olacak. Bu fuarda 100 ülkeden, 7.000 yabancı iş adamını ve 200.000 Türk girişimcisini, 100.000 m2'lik alanımızda ağırlayacağız . Bu anlamda çok büyük projelere imza atan bir derneğiz. Bu hizmetlerin Niğde ayağında siz değerli yetkililerle işbirliği yaparak önemli projelere imza atmak hedefindeyiz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Çünkü Niğde gelişmeye elverişli bir ilimiz. Bizler birlik olarak bu gelişime katkı sunacağız inşallah’’ dedi.


SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARA İFTAR…


Vali Necmeddin Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç Hanımefendi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla iftarda bir araya geldi.

Niğde Öğretmenevinde verilen iftar yemeğine Vali Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç Hanımefendinin yanı sıra, Garnizon komutanı J. Kd. Albay Ufuk Nayır ve eşi, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ve eşi, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Ali Garip, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Vali Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç Hanımefendi, çocuklarla sohbet ederek yakın ilgi gösterirken Sevgi evlerinde kalan çocuklar da kendilerine yakın ilgi gösteren Vali Kılıç’a ve eşi Necmiye Kılıç Hanımefendi’ye teşekkür ederek sevgi gösterisinde bulundular.



Editör: TE Bilişim