Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftar Sofrası, binlerce insana aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşattı. Şahinali Mahallesinde kurulan iftar sofrasında mahalleli hep birlikte iftar yaptı.

 

Mahalle sakinlerinin aynı sofrada buluştuğu iftara; Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'da katıldı.

 

Konu komşu iftarda buluştu

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan iftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başkan Akdoğan, yaptığı konuşmada, Ramazan’ın Niğde'de tüm güzellikleriyle yaşandığı söyledi.

 

İftar öncesi aynı sofrada buluşan vatandaşa hitap eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bu yıl mahalle iftarları düzenlediklerini belirterek, "Niğde'de farklı mahallelerde kurduğumuz iftar sofralarında buluşuyoruz. Şahinali mahallesinde kurulan bu güzel gönül sofrasında birlikte iftar yaptık. Bu güzel tablodan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Soframızı şereflendirdiniz, soframızı şenlendirdiniz. Ramazan ayının son günlerindeyiz. Bu yıl mahalle iftarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan’ı geçirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda da mahalle iftarlarımızda hep birlikte oruçlarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi.

 

http://www.borhaber.net/yasam/sahinali-mahallesi-iftar-sofrasinda-bulustu-h17361.html

Posted by Bor Haber on 15 Temmuz 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim