Konservatuvar öğrencilerinden cezaevindeki mahkumlara müzik şöleni. Niğde Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü öğrencileri, Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan hükümlü ve tutuklulara konser verdi.

Cezaevi'nde gerçekleştirilen konserde hükümlü ve tutuklu mahkumlar eğlenceli dakikalar yaşadılar.14 eser seslendiren öğrencilere cezaevi'n de ki mahkumların ilgisi yoğundu. Konser veren öğrenciler" sürekli gelerek burada ki hükümlü ve mahkumlara eğlenceli dakikalar yaşatmak istiyoruz"dediler.

Cezaevi Müdürü Necati Karacık, yaptığı konuşmada, cezaevlerinin "kapalı kutu" olarak bilinen ve kimsenin gelip gitmek istemediği yerler olduğunu savunarak, öğrencilere verdikleri moralden dolayı teşekkür etti. Karacık, hükümlülerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için konser düzenlediklerini belirterek, "Bu tür etkinlikler periyodik aralıklarla devam edecek. Düzenlenen bu faaliyetler ile hükümlü ve tutukluların kendilerini iyi hissettiklerini gözlemliyoruz. Hepsini Allah kurtarsın. Cezaevi Eğitim Birimine de verdikleri destekler için teşekkür ediyorum" dedi.



Editör: TE Bilişim