Yaşlılar Haftası Bor Ahmet Kuddusi ve Rehabilitasyon Merkezinde farklı bir etkinlikle kutlandı.

 

Niğde Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2. ve 3. Sınıf öğrencileri ve Niğde Özel Rehberim, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sakini zihinsel Engelli öğrencileri Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek Yaşlılar Gününü kutladı.

 

Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile Niğde Üniversitesi öğrencilerinin katıldığı etkinlikte; Özel Eğitim alan öğrenciler ve davetliler canlı müzik eşliğinde birlikte dosyasıyla eğlendiler.

Yaşlılar ziyaretinde bir konuşma yapan Bor Kaymakamı Balcı;Değerli öğrenciler göstermiş olduğunuz katılım ve sevgi dolu davranışlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Yaşlılarımıza güzel sevgi davranışında bulundunuz. Emeği geçen herkesi kutluyorum.Sizlerle ne kadar önünsek az.Yaşlılarımızı unutmadınız.Dedi. 

 

Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi Müdürü Selahattin Yücel 18-24 Mart Yaşlılar Haftasını dolu dolu kutladıklarını belirterek, Huzurevimizde 99 yaşlı ve 49 engellinin barındığını,böylesine önemli bir günde yaşlılarımızı unutmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu günün gençleri de bir gün yaşlanacaklar ve zamanın neler getireceği belli olmaz. Bu günün sağlıklı insanı yarın engelli olabilirler. Onun için yaşlı ve engellilere karşı saygılı ve duyarlı olmak zorundayız. Dedi.

 

Huzurevi ziyaretinde; çeşitli hediyelerin yaşlıların sevindirildiği etkinlikte, öğrenciler unutulmayacak güzel anılarla ayrıldılar. 


Editör: TE Bilişim