Denizli ilinde Pamukkale Üniversitesi'nde okuyan Niğdeli öğrencilerin bir ziyaretçisi vardı. Denizli'nin merkez ilçelerinden 340 bin nüfuslu Pamukkale'nin  Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin aralarında Niğdeli öğrencilerin de bulunduğu Asmalıevler Mahallesindeki öğrencilerin  evini ziyaret etti. 

Öğrenciler ile uzun uzun  sohbet eden Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e Niğdeli öğrenciler Niğde'nin markası Niğde Gazozu ikram ettiler. 

Denizli Pamukkale Üniversitesinde Siyaset Bilimi okuyan Niğdeli öğrenci Serhat Yılmaz, ziyaret ile ilgili sitemize yaptığı açıklamada; Denizli ili Pamukkale merkez ilçe Belediye Başkanı Sayın  Hüseyin Gürlesin  çoğunluğu Niğdeli öğrencilerden oluşan Asmalıevler Mahallesindeki evimizi ziyaret etti. Kendisini bir Niğdeli'ye yakışır şekilde misafir ettik. Niğde Gazozu ikram ettik. Belediye Başkanımız Niğde Gazonu çok beğendi ve buradan bütün Niğdelilere selamını iletti. Bizde Niğdeli öğrenciler olarak bu selamı en güzel şekilde nasıl Niğdelilere ulaştırabilir ve vebali üzerimizden atabiliriz  diye düşünürken, her gün  Niğde ve çevresinden haberler aldığımız, yayınlarını takip ve takdir ettiğimiz Borhaber.net sitesi aklımıza geldi. Sizin aracılığınız ile Sayın Başkanımızın ve bizlerin selamını bütün Niğdelilere iletmenizi istiyoruz "dedi. 

Bizde,  Borhaber.net olarak Niğdeli Öğrenciler ve  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in  selamlarını sizlere bu haber ile ulaştırıyoruz. 

Haber: Selim GÖKEL







Editör: TE Bilişim