Niğdeli liseli müzisyenler sahnede olmak için Adana’ya  Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın elemelerine gidiyorlar.


Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun önderliğinde End Productions’ın  17 yıldır aralıksız sürdürdüğü, Türkiye’nin en çok genç katılımcılı ve en uzun soluklu rekortmen organizasyonu Vodafone Freezone 17.  Liselerarası Müzik Yarışması’nın eleme heyecanı Adana’da devam ediyor.
8-9 Mart tarihinde Adana Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi- Balcalı’da  yapılacak olan elemelerin heyecanı devam ederken elemelere Adana dışından katılacak okullar da belli oldu. Türkiye’nin her yerinden binlerce müzik tutkunu liselinin her yıl coşkulu katılım gösterdiği yarışmanın Adana elemelerinde Niğde’yi  “Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi” temsil edecek.
Liselilerin müziklerini özgürce gösterebildikleri ilk ve tek platform olan Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması için Niğde’den büyük hayaller ve umutlarla gelen gençlerin tek hedefi İstanbul’daki muhteşem final gecesinde yer almak ve hem kendilerini hem de Niğde’yi tanıtmak.

HAYALLERİ İÇİN GİDİYORLAR


Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri müziğe olan tutkuları için Adana’ya gidecek. Yarışmada okullarını ve şehirlerini en güzel şekilde temsil etmek istediklerini belirten öğrenciler kalp çarpıntılarıyla çıktıkları müzik yolcuğunu İstanbul’daki finalde birinci olarak tamamlamak istiyorlar. Niğdeli gençler hemşerilerinden moral ve destek bekliyor.

 
Adanalı liselilere bu yıl sürpriz bir konuk var; Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması reklamlarında gençleri sahneye davet eden, sevilen rockçı Teoman gün boyu liselilerin heyecanına ortak olacak ve onlara hem kuliste hem de sahnede moral verecek.

 
8-9 Mart tarihinde yapılacak Adana elemelerinden sonraki duraklar İstanbul ve İzmir. Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenler, Nisan ayında İstanbul’da yapılacak büyük finalde ödüllendirilecek.

 
Vodafone FreeZone’dan Gençlere Müzik Stüdyosu! 

Binlerce liselinin dev sahnede kendilerini ve müziklerini ifade ettikleri  Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması birincisine  Vodafone FreeZone tarafından müzik stüdyosu hediye ediliyor.  ‘Ne Kadar iyisin, Göster Kendini!’ sloganı ile yola çıkan Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması, katılımcılarının hem keşfedilmesini hem de hayallerine kavuşmasını sağlıyor.

 

Vodafone FreeZone Liselinin ve Müziğin Yanında!

Gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratma hedefiyle yola çıkan Vodafone FreeZone, bu hedef doğrultusunda sinema, festival ve konser biletleri ile eğitim, giyim, yemek ve seyahat alanlarındaki sayısız avantajla milyonlarca gencin bütçesini hafifletiyor, onların gençliklerini özgürce yaşamasına katkıda bulunuyor. 2011 yılından bugüne 50’nin üzerinde konser ile 1 Milyonu aşkın FreeZone’luyu müzikle ve sevdikleri sanatçılar ile biraraya getiren Vodafone FreeZone liseli gençlerin müziğe olan tutkusundan hareketle Türkiye’de liseliler için düzenlenen en büyük müzik etkinliğine de 4 yıldır adını veriyor. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması boyunca liseli gençler hem eğleniyor hem de ilk kez sahne heyecanını yaşıyorlar.
 
Editör: TE Bilişim