Niğde Belediyesi ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün işbirliği ile Milli Piyango’nun 19 Kasım 2013 tarihli çekilişi Niğde’de gerçekleştirildi.


Niğde Belediyesi İnönü Mahallesi Sosyal Tesisinde gerçekleşen Milli Piyango çekilişi sonrasında, Bülent Özkan şiir dinletisiyle, Orhan Ölmez'de birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Çekilişe, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Milli Piyango Personel Daire Başkanı Hasip Başçık, Milli Piyango çekiliş heyeti ve çok sayıda Niğdeli vatandaş katıldı.


Büyük çekiliş için butona basan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç; "Niğde şu an ihtiyacı hissedilen konu 22 bin öğrenciye karşılık 3500 yatak kapasiteli yükseköğrenim yurdudur. Milli Piyango İdaremiz bir müddet önce ilimize yükseköğrenim yurdu kazandırarak ciddi bir sıkıntıya, yaraya merhem olmaya çalışmıştır. Milli Piyango İdaremizin bu güzelliğinden sonra 19 Kasım Milli Piyango çekilişini de ilimizde yapması da bizim için önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Niğde adını Türkiye'ye duyurma adına yardımcı olacak" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise; "Niğdeliler misafirperver İç Anadolu'nun ortasında yapısını muhafaza eden bir şehir. Milli Piyango İdaresinin Niğde'de böyle bir program yapıyor olmasından dolayı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer'e teşekkür ediyorum.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer'e Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından plaket verildi.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Niğde'de 19 Kasım çekilişini yapmaktan dolayı memnunuz. Niğde de dostlarımız var. Bu dostluk bu salonu dolduran kalabalık. Niğde de olmaktan bahtiyarız" dedi.

Orhan Ölmez şarkılarıyla salonu dolduran kalabalığı coşturdu. Program sonunda ise Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl tarafından Sanatçı Orhan Ölmez'e plaket verildi.










Editör: TE Bilişim