Niğde’de 2013 yılı bir çok eğlence mekanında müzik ve coşkuyla karşılandı.  www.nigdehasret.com ve www.bor haber.net olarak Niğde’de yeni yıl kutlamalarını gözlemledik.


Fertek Göl Gazinosu yılbaşı programında Fertek'in ünlü cümbüş ustaları ve dansöz eşliğinde müşterilerini coşturdu. Tüm gece boyunca pist boş kalmadı. Yeni yıla girerken Fertek Göl Restorant’ı tercih edenler Niğde müzikleri ile bol bol eğlendi.

Arzu Akdaş’la yeni yıla merhaba dediler

Yeni yıla müzik ve eğlence ile girmek isteyen özellikle üniversite öğrencilerinin tercih yerleri canlı müzikli cafeler oldu. O Ses Türkiye Yarışması’nın düellolarında elenen ve Sır Sanat Cafe’de sahne alan Arzu Akdaş farklı tarzı ve muhteşem sahnesi ile konuklara non-stop eğlence sundu.

Kerim Soylukan; “Yeni yıl herkese barış, huzur ve mutluluk getirsin istiyoruz. Yeni yılda da bol huzur istiyoruz. Huzur oldu mu her şey olur. Niğde bu konuda çok iyi. Niğde’nin tek sıkıntısı fırsat yok. Niğde’de imkansızlıklar var. İnsanların eğleneceği mekanlar dar, daha geniş mekanlar olsa, normal insanların eğleneceği mekanlar için ruhsat sıkıntısı olmasa, biraz daha insanlar desteklense çok daha güzel şeyler olacak. 2013 yılı tüm güzelliklerini Niğde’ye ve Niğdelilere sunsun istiyoruz” diye konuştu.

Erkan Kızılaslan ile muhteşem eğlence

Sır Sanat Cafe işletmecisi Salih Kayhan; “Ankara’dan Erkan Kızılaslan ile muhteşem bir eğlence hazırladık. Müşterilerimize yılbaşı için özel şapkalar hazırladık. İçecek, meyve program dahilinde sınırsız. 2013 yılı herkes için güzellikler getirsin. Niğde için yeni yılın yeniliklerle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Çocuk işçiler işbaşındaydı

Yılbaşının bir başka yüzü de mendil satan çocuklar oldu. Yılbaşını fırsat bilen çocuklar “Bu bizim harçlığımız, ailemize destek için bugün bu soğukta eğlence mekanlarının önünde mendil satmaya çalışıyoruz” dediler. Türkiye’nin kanayan yarası olan çocuk satıcılar, 2013 yılına girerken bir ibret abidesi gibi karşımızda duruyorlardı.

Niğde ve Bor’da asayiş üst düzeydeydi

2013 yılının girmesi nedeniyle Niğde ve Bor Emniyeti trafik ve asayiş denetlemelerini arttırdı. İnsanların huzurlu bir gece geçirmesi için gereken tüm önlemler alındı. Özellikle araç kullanan şoförlerin herhangi bir kazaya neden olmalarını önlemek amacı ile alkol muayenelerine ağırlık verildi. Polisler toplum sağlığı için fazla mesai yaptı. Polislerimize yeni yıl dileklerini sorduk “Herkese kazasız, alkolsüz ve sağlıklı yıllar diliyoruz” dediler.


Niğde Grand Hotel'de Yılbaşı Gecesi

Niğde'nin tek 4 yıldızlı turistik oteli  Grand Hotel'de geleneksel olarak yapılan yılbaşı eğlencesi bu yılda yapıldı. Seçkin konukların daha önceden rezerve etmesiyle yapılan yılbaşı gecesinde nezih bir ortam vardı. Canlı müzik eşliğinde özel menü ve içkilerle yeni yıla giren  Niğdelilerin Grand Hotel'deki programı gece 03:00'a kadar sürdü. 

Sofra Resturant'da eğlence vardı. 

Niğde'de faaliyet gösteren Sofra Resturant'da özel menu ile canlı müzik eşliğinde Yılbaşı Eğlencesi yapıldı. Genci yaşlısı bütün kesimlerden katılımın olduğu eğlencede resturanta çalan canlı müzik eşliğinde oynarak yeni yıla girildi.  

Niğde Pavyon ve Gazinoları da dolu idi

Niğde'nin Hıdırlık Mevkinde bulunan Pavyon ve Gazinolarda yılbaşı için özel programlar düzenledi. 

Yeni yıl için Ferteği tercih eden müşterilerin yeni yıl mesajları

Fatma Ak: 2013 yılı tüm Türkiye’ye sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.  Niğde için yeniliklere vesile olmasını ve daha güzel, daha yaşanabilir bir Niğde istiyoruz.

Seçkin Özdağ: Yeni yıl herkese sağlık ve mutluluk getirsin. Niğde son günlerde kültürel yönden gelişmeye başladı. 2013 yılında yeni ve güzel şeylere vesile olacak bu sahipsizliğinden kurtulacağı umudumuzu taşıyorum.





Editör: TE Bilişim