Ülkü Ocakları Genel Başkanı hemşerimiz Olcay Kılavuz ve Kadriye Biber dünya evine girdi.

VİDEO SAYFANIN ALTINDA



Haber: Selim GÖKEL

Genç çiftçin Toyunun Niğde bölümü   Cuma günü Niğde'de İnönü Mahallesi Sosyal Salonunda yapıldı. Niğde'de ki düğüne binlerce kişi katıldı. Ülkücü sanatçılar ve halk dansları gösterisi yapıldı. Ülkücüler Genel Başkanlarının düğününde doyasıya oynadı. 



Niğde'deki düğünün ardından düğünün devamı  Ankara'da yapıldı.  Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kadriye Biber ile evlendi. Çiftin nikah töreni, Ankara Ato Congresium’daki Gordion Oditoryum Salonu’nda düzenlendi.

NİKAHTA ENBİYA SURESİ OKUNDU


Nikah öncesinde, törene katılan Ülkücü sanatçılar katılanlara kısa bir müzik dinletisi sundu. Meddah ve Mehter takımı gösterisinin gerçekleştirildiği  düğünde daha sonra Enbiya Suresi’nden kısa bir bölüm okundu. Nikah töreni öncesinde meddah Yusuf Duru da evlilik üzerine kısa bir gösteri yaptı. Nikaha MHP Başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri, il başkanları, ülkü ocakları il ve ilçe başkanları, belediye başkanları katıldı.

FIRAT ÇAKIROĞLU'NUN BABASI NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in kıydığı nikahın şahitliklerini ise Yusufiyeli Cengiz’in eşi Özlem Akyıldız, Fırat Çakıroğlu’nun babası Fuat Çakıroğlu, Ramazan ayında trafik kazasında hayatını kaybeden Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Buğra Koçlar’ın ailesi ile Telafer’den gelen Türkmen Hüsam Telaferli üstlendi.

TÜRKEŞ'İN MEZARINA ZİYARET

Yeni evli çift, nikah töreninin ardından MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.. Olcay Kılavuz ve Kadriye Biber'in düğünü MHP'ye yakınlığı bilinen Bengütürk Televizyonu  canlı olarak verdi. 

Editör: TE Bilişim