Niğde de Hayvan Barınağı yapılmasına rağmen, sokaklarda sürü halinde gezen başıboş  sokak köpekleri korkutuyor. Hayvan severler ise Belediyeden şikayetçi.
Bu fotoğraflar  23 Nisan İlköğretim Okuluna dün  sabah çocuklarını götüren bir veli tarafından çekilip sitemize ulaştırıldı. Okulun bulunduğu caddede tam 9 köpek saydıklarını ve hepsini bir arada fotoğraflayamadıklarını belirten öğrenci velisi çocuklarını okula gönderirken  kaygı duyduklarını, tek başına gönderemediklerini de belirtti.
 Niğde de şehir merkezinde sayıları hergeçen gün artan gruplar halinde dolaşan başıboş köpeklerlerden korkan vatandaşlar ve öğrenciler bu durumdan tedirgin oluyor ve önlem alınmasını bekliyor.
Geceleri yollara çıkan köpeklerin trafik kazalarına da  davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar; Belediye yeni köpek barınağı yaptı, güzel bir çalışma ancak Niğde deki başı boş köpeklerin sayısında bir eksilme görmedik.” Dediler.
Diğer yandan Niğde Belediyesi Havyan barınağı yapım çalışmaları devam ediyor. Ancak Hayvan severler geçici barınaktaki hayvanların feci durumunu fotoğraflayıp, video ya çektiler. Niğde Savcılığına suç duyurusunda bulunup, Niğde Valiliğine şikayet ettiler. Bu konuda internet üzerinden imza kampanyası bile başlattılar.

NİĞDE BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞINI TAMAMLADI HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN...

NİĞDE BELEDİYESİNİN HAYVAN BARINAĞI İNŞAATI İLE İLGİLİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN...









Editör: TE Bilişim